Enisey açık oynayan takım.
Ev sahibi 90.5 üstü
Toplam sayı 174.5 üstü.
Ev sahibi 90.5 üstü
Toplam sayı 174.5 üstü.
Teşekkürler mod bey, mobilim fotoğraf ve detay yazamadım dikkat ederim.@Valanciunas bol şanslar
konu başlıklarını büyük yazmayalim.
3.30 da yukarıya yazdım şarj az olduğu için kısa yazdım ek olarak 174.5 üstü derken ne maçı olabilir yorum yazmak için yazıyorsun ayıp.maç bilgilerini de ekler misin?
ne maçı?
saat kaçta?
oran ne?
...
3.30 da yukarıya yazdım şarj az olduğu için kısa yazdım ek olarak 174.5 üstü derken ne maçı olabilir yorum yazmak için yazıyorsun ayıp.
Gerekli açıklamayı mod arkadaşa yaptım, sen beni engelle konuyu kirletme.lig? kupa? avrupa?
rövvanşlı mı? ikinci maç mı?
...
bu konuyu açmaktaki amacın ne?
bilgi vermekse; düzgün ver.
"yarım doktor candan, yarım hoca dinden edermiş insanı."
konularına yorum yazılmasını istemiyorsan belirtmen gerekiyor.
ya da istediğin yorum şeklini belirt, uyarsa insanlar ona göre yazsın.
iyi günler
banada sarmıştı Bi araGerekli açıklamayı mod arkadaşa yaptım, sen beni engelle konuyu kirletme.
Engelledim ben açıklamayı okumayıp yeni gelen üyeye sallamak nasıl bir zihniyet :)banada sarmıştı Bi ara
Geldim ben mado ya gel konu bernardo bugun anlasıldı :)@bernardo sakin ol , adam daha yeni kayıt olmuş. Biraz ortama ısınsın kendisine uyduğu gibi paylaşımını yapar zorlama lütfen :)
Sen hiç yeni üye gibi durmuyon da bakalım cıkar kokusuEngelledim ben açıklamayı okumayıp yeni gelen üyeye sallamak nasıl bir zihniyet :)
Ne demek istedin hocam anlamadım ?Sen hiç yeni üye gibi durmuyon da bakalım cıkar kokusu
tmm modum. ben bilgilendirme amaçlı söyledim.@bernardo sakin ol , adam daha yeni kayıt olmuş. Biraz ortama ısınsın kendisine uyduğu gibi paylaşımını yapar zorlama lütfen :)