- 3 Eyl 2018
- 3,113
- 1,490
Evet sizce tam yerinde olmus takima cok buyuk katkisi olur dediginiz o transfer hangisi
Oy kullanmak zor degilde simdi performansa gore degil tabi isime gore oylama olucak mesela kagawa demek isterdim ama hangisine en acil daha lazim tam yerine cuk diye yapilmis transfer dersen galatasaray diagneden yana kullandim oyumu performansi yaniltmaz bizi umarim :)Hadi beyler up doldurun bir oy vermek cok zor degil
Gs hucum hattina tam isabet yapti ama bn kagawa veya moses derim cok kaliteli topcularOy kullanmak zor degilde simdi performansa gore degil tabi isime gore oylama olucak mesela kagawa demek isterdim ama hangisine en acil daha lazim tam yerine cuk diye yapilmis transfer dersen galatasaray diagneden yana kullandim oyumu performansi yaniltmaz bizi umarim :)
Tamamen ayni dusuncedeyim :)Gs hucum hattina tam isabet yapti ama bn kagawa veya moses derim cok kaliteli topcular
Adamın esortmanla cekilis fotosunda spoiler cıktı sen ne yanılmasından bahsediyorsun maca cıkarken malzemeyi ayagına dolayan adam rakibine ne yapmaz :)Oy kullanmak zor degilde simdi performansa gore degil tabi isime gore oylama olucak mesela kagawa demek isterdim ama hangisine en acil daha lazim tam yerine cuk diye yapilmis transfer dersen galatasaray diagneden yana kullandim oyumu performansi yaniltmaz bizi umarim :)
Dolar gecer diyon yani rakiplere tek temennimiz bu :) Moseside senin icin aldilar maclara gelsin diye artik daha rahat gidersin takim kendine gelio gibi :)Adamın esortmanla cekilis fotosunda spoiler cıktı sen ne yanılmasından bahsediyorsun maca cıkarken malzemeyi ayagına dolayan adam rakibine ne yapmaz :)
Valla 2 Mac aldık havaya girdik daha mac kacırmam :)Dolar gecer diyon yani rakiplere tek temennimiz bu :) Moseside senin icin aldilar maclara gelsin diye artik daha rahat gidersin takim kendine gelio gibi :)