Alt kitabında yok bu tipsterinDakka 15 den sonra iy 0.5 ust
Mac öncesi de 2.5 ust
Bi gun altcı mı olsak ystler hep patlıyor bu araAlt kitabında yok bu tipsterin
Alt oynayıncada elim ayağım bi durmuyor heyecandan top kalecideyken ayağından kaçacak gibi geliyor banaBi gun altcı mı olsak ystler hep patlıyor bu ara
Hahaha alt oynadıgın Mac izlenir mi ya hayatta izlemem :) her an gol olacak gibi top orta saha da ama İci n rahat degilAlt oynayıncada elim ayağım bi durmuyor heyecandan top kalecideyken ayağından kaçacak gibi geliyor bana
Ben bet365 den takip edince gelmiyor en büyük totemim izlemeden olmazzHahaha alt oynadıgın Mac izlenir mi ya hayatta izlemem :) her an gol olacak gibi top orta saha da ama İci n rahat degil
Ben de betasusdan listeden bakıyorum hadi kilit hadi kilit :)Ben bet365 den takip edince gelmiyor en büyük totemim izlemeden olmazz
Geçen valur maçını izleyemedim gol çıkmadı gitti 1 k son zamanlarda gitti şans felan klmadı yarın rolling bende onu kazansak bariBen de betasusdan listeden bakıyorum hadi kilit hadi kilit :)
Amk son 12 kuponum yattı geldim Rolling de tutturdum :) sende yaparsın kapanıs guzel olur neyse ben kacar hadii iyi gecelerGeçen valur maçını izleyemedim gol çıkmadı gitti 1 k son zamanlarda gitti şans felan klmadı yarın rolling bende onu kazansak bari
İyi gecelerrAmk son 12 kuponum yattı geldim Rolling de tutturdum :) sende yaparsın kapanıs guzel olur neyse ben kacar hadii iyi geceler
Aynı bende bunları alıyordum bi baktım dedim bi maça alt alayım altçılar he kazanıyor dedim şans ya dedim bi sefer de bize güler tottenham vs chelsea maçlarına 4.5alt ve 3.5 alt aldım sonuç ortada daha da bir şey demiyorum @barishDakka 15 den sonra iy 0.5 ust
Mac öncesi de 2.5 ust