Aslında Razor Hocam , şımarmazsa ve de doğru mengene ile makul ayarda sıkıştırılıp , sahip olduğu yeteneği hatırlatılırsa , iyi iş çıkarabilir diye düşünüyorum,,Ekli dosyayı görüntüle 20293
Galatasaray transferin gerçekleşmesi halinde Emre Mor için bonservis bedeli ödemeyecek.
Futbolcunun sonraki transferinden Celta Vigo’ya yüzde 50 pay verilecek.
Sözleşme süresi ise 2 yıl olacak.
Olur ya bi tutarsa tas ustunde tas kalmaz amk o sonraki maddeyi koyanın derler :)
Aslında Razor Hocam , şımarmazsa ve de doğru mengene ile makul ayarda sıkıştırılıp , sahip olduğu yeteneği hatırlatılırsa , iyi iş çıkarabilir diye düşünüyorum,,
Zamanında, mal ederdi milleti, cok saglam topcuda noldu bı anda piyasadan silindi herifEkli dosyayı görüntüle 20293
Galatasaray transferin gerçekleşmesi halinde Emre Mor için bonservis bedeli ödemeyecek.
Futbolcunun sonraki transferinden Celta Vigo’ya yüzde 50 pay verilecek.
Sözleşme süresi ise 2 yıl olacak.
Kesinlikle Razor Hocam :)Bende aynı şekilde düşünüyorum , daha çok genç ve şımarık , biraz sopa lazım ondan sonra 3 aya kendini bulur :)
Fatih hocanın ellerinde fazla tolerans tanınmaz. Gerekli disiplini alacaktır diye düşünüyorum.Aslında Razor Hocam , şımarmazsa ve de doğru mengene ile makul ayarda sıkıştırılıp , sahip olduğu yeteneği hatırlatılırsa , iyi iş çıkarabilir diye düşünüyorum,,
Aynen , hiç bir şey öğrenmezse bile en azından disiplin öğrenir , kardeşim,,Fatih hocanın ellerinde fazla tolerans tanınmaz. Gerekli disiplini alacaktır diye düşünüyorum.
Adama 13 verildiğinde rakibi mbappeydi simdi Sinan gumus bunu keser gs de olsaydı :)Bence takmayın %50 satıştan payı,adama 13 m euro verdiler ve bedavaya alıyoruz,olsun o kadarda
Fatih terim adam eder bunuAdama 13 verildiğinde rakibi mbappeydi simdi Sinan gumus bunu keser gs de olsaydı :)
Off fennaaaAbdürrahim Albayrak: "Birazdan Emre Mor'un transferi için KAP'a bildirim yapacağız"