yazmak istemiyorum böyle konuları ama kendimi mecbur hissettim .... çok forum gördüm sizde görmüşssünüzdür muhtemelen varmı burası gib Allah için söyleyin buradaki ortam arkadaşlık sıcaklık kardeşlik yardımlaşma kısacası 4 mevsim bende sizin gibi bu forumun bir üyesiyim ama öncesi yaş olarak forumdaki bir kaç bana yakın kardeşim gibi abinizim... forumun kuralları vardır arkadaşlar her konuda son zamanlarda bazıları esenetiliyor daha öncede esnetildi ama hepsi @Dede nin iyi niyetinden emin olun yoksa adamın umrunda olmaz rolling yaparız saati mesajı yani kriterleri tutan 5 -10 kişi geçer gideriz forumda olacaksın kardeşim aktif olmaya çalışacaksın öyle işine gelince konuşup işine gelmeyince es geç yapmayacaksın biz herşeyin farkındayız forumda merak etmeyin ... günaydın veya hayırlı günler diye konu açıyoruz adam bir günaydın yada hyırlı günler yazmaya aciz ya yazmıyor ... ya rolling de öylemi bi süt kardeşim eksik ..... sen o kadar konu açılıyor hiçbirine yorum yapmazsan katılım göstermezsen kısacası forumda aktif olmazsan hem saat hemde mesaj yönünden nasıl kaynaşacaksın tanıtacaksın kendini ? sonra rollingde yada afedersiniz dötünüz şıkısınca bir sitede problem yaşadınızmı aman dede bizi kurtar .... öyle dava yok sonrada ağlamayacksın yok saatim tutmuyor şöyle yapın yok indirin yok mesajı azaltın ... bizde katılamadık zamanında bir kere ağlamadık destekledik köstek olmadık ...yapmayın arkadaşlar insanları yapmak istediği yada yapacağı iyiliklerden de soğutuyorsunuz .... kardeşim rollingde kriterlerin tutmuyormu ağlama gel deki bol şans forum bol şans arkadaşlar bunu demek çokmu zor sen bunu de destek ver sonrasını bize bırak sanada güzellik yapılmazsa o zaman konuşursun ben unuttum sayısını rollingden gelen paraları paylaştığım benim gibi paylaşan vardır eminim ... iyi niyeti suistimal etmeyin lütfen hak edene hakkını verin ... bu forumda herkes eşittir unutmayın ama kimi çok sevilir ama kimi az kafanızı şişirdiysem özür dilerim ... saygılar herbirinize