- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
O kadronun üzerine zaten gelmez aga ama Zico dönemindeki Fb kadrosu da Luganolu Alexli kadro falan taş gibiydi yani o 3 Temmuz dalgası olmasa rahat 3 5 yıl ambargo koyardı Fener. Adam Şampiyonlar Liginde efsane işler yaptı ama ertesi sene gönderildi bence Azizin onca yıllık başkanlık süresinde yaptığı en büyük hataydiarkidiş :) size gelen gelmiş geçmiş en iyi futbolcu hagi dir bize gelen en iyisi alex dir 2 kere 2 4 :) drogba snijder haginin tırnağı olamaz bide defans da 0 hata ile çok maç çıkaran popescu tabiki zaten o sene uefa kupasını aldınız kalite her zamana kalitedir kardeşim onun için bence hagi popescu :) bizdede alex saygılar
Şu kadroyla pes oynamak, şampiyonlar ligi maçını izlemek, gerçekten şu kadronun verdiği haz hiçbir kadroda olmadı bende de:)Futbol tarihinde sempati duyduğum bir çok takım var. Koyu bir Galatasaraylı olarak 2000 yılı kadrosu ile Sneijderli , Drogbali , Melolu kadro bir yana bir zamanların AC Milan kadrosu da halen efsanelerim arasında.
Çok ekmek yedim pesde bu kadro ile :)Şu kadroyla pes oynamak, şampiyonlar ligi maçını izlemek, gerçekten şu kadronun verdiği haz hiçbir kadroda olmadı bende de:)
Kemikleşmişti kadro, sadece forvette scheva'nın yanındaki adam değişirdi, bir de hücumcu sol bek Serginho vardı çok hızlı, ama Maldini'ye de kıyamıyorum:) ilk 11deki her oyuncu efsane zaten ekstradan oyuna sonradan soktuğum Rui Costa'yı da ekleyebiliriz:)Çok ekmek yedim pesde bu kadro ile :)
Yaz transfer sezonunun Gs deki kilit isim Serginho :) her sene getiriyorlardiKemikleşmişti kadro, sadece forvette scheva'nın yanındaki adam değişirdi, bir de hücumcu sol bek Serginho vardı çok hızlı, ama Maldini'ye de kıyamıyorum:) ilk 11deki her oyuncu efsane zaten ekstradan oyuna sonradan soktuğum Rui Costa'yı da ekleyebiliriz:)
Bu gözler Fotomaçta Fenerbahçe'nin aynı anda hem Ronaldinho hem de Eto'yu aldığını gördü hem de zirve dönemlerinde, Serginho nekiYaz transfer sezonunun Gs deki kilit isim Serginho :) her sene getiriyorlardi
doğru diyon valla :)Bu gözler Fotomaçta Fenerbahçe'nin aynı anda hem Ronaldinho hem de Eto'yu aldığını gördü hem de zirve dönemlerinde, Serginho neki