Güzel bir düşünce kardeşim,, muhakkak yararlanmak isteyen arkadaşlarımız olucaktır,,Yönetimden izin alınarak açılmıştır.
5k kadar ecopayz bakiyesi mevcuttur almak isteyenler iletişime geçebilir.
Başka zaman buralar jeton ecopayz diye inlerdi :)Güzel bir düşünce kardeşim,, muhakkak yararlanmak isteyen arkadaşlarımız olucaktır,,
Evet kardeşim çok doğru,,Başka zaman buralar jeton ecopayz diye inlerdi :)
Aslında sadece ecopayz kullanmamiz gerekiyor ama ben dahil hepimiz papara kullanıyoruz. Papara ileride başımıza is açmaz umarim. Ecopayz alim-satim isleri hızlı olsa cok iyide. Yeri geliyor kimsede eco olmuyor yeri geliyor şimdiki gibi twitterda 30k-40k lar havada uçuşuyor :)Evet kardeşim çok doğru,,
Ben Ecoyu seviyorum, ama eskiden çok çok daha severdim, ATM kartı varken, şimdi maalesef atm kartı kullanım dışı,,
Kesinlikle kardeşim, güvenlik açısından çok daha güvenli , diğer e- cüzdanlara göre bencede,,Aslında sadece ecopayz kullanmamiz gerekiyor ama ben dahil hepimiz papara kullanıyoruz. Papara ileride başımıza is açmaz umarim. Ecopayz alim-satim isleri hızlı olsa cok iyide. Yeri geliyor kimsede eco olmuyor yeri geliyor şimdiki gibi twitterda 30k-40k lar havada uçuşuyor :)
Papara bddk ya bagli yani bankadan farki yok devlet isterse oradan bizleri herturlu fişler. Ecopayz, papara gibi e-cüzdan sistemi. Ecopayz ile bankana cekim yapsan yine hangi hesaptan geleceği belli değil, fişli hesap olursa yine yakalanirsin ve ayrıca ecopayzin cekim ücretleri baya yüksek. Yani 5k çeksen bunun 500 gibi bir rakamini oraya birakirsin.şu eco nun esprisini bi türlü anlamadım paparayla çekim ve yatırım sürelerinde veya yöntemlerinde ne farklar var veya neden eco satışı oluyor
yani eco satışı komisyondan dolayı teşekkürlerPapara bddk ya bagli yani bankadan farki yok devlet isterse oradan bizleri herturlu fişler. Ecopayz, papara gibi e-cüzdan sistemi. Ecopayz ile bankana cekim yapsan yine hangi hesaptan geleceği belli değil, fişli hesap olursa yine yakalanirsin ve ayrıca ecopayzin cekim ücretleri baya yüksek. Yani 5k çeksen bunun 500 gibi bir rakamini oraya birakirsin.
Bir nevi ama yine havale ile cekim olduğu icin he bürodan havale etmissin he burdan bir farki yok :) bunlar yabanci olduğu icin havaleler 3-4 günü buluyor.yani eco satışı komisyondan dolayı teşekkürler