Ya anlamıyorum gerçekten canlıda yatıyoruz normal iddiaa da yatıyoruz ne olucak bizim bu halimiz ya şuna boşu boşuna uyumadım bu şeref yoksunu şikeci toronto yüzünden 15 4 seri nedir ** ya kolsuz serefsiz ler
O da biseymi toronto maçına 51.5 üst aldim 740 lira gelicekti 51 cikti bu nedir ya tek sayidan yatan 5 . mac buYa anlamıyorum gerçekten canlıda yatıyoruz normal iddiaa da yatıyoruz ne olucak bizim bu halimiz ya şuna boşu boşuna uyumadım bu şeref yoksunu şikeci toronto yüzünden 15 4 seri nedir ** ya kolsuz serefsiz ler
Bende lucky de Bayern 10 ksüür sayı gerideyken rakibine aldım mı kazandı sonra cska 73 70 Ken cskya oynadım kaybetti neler nelerO da biseymi toronto maçına 51.5 üst aldim 740 lira gelicekti 51 cikti bu nedir ya tek sayidan yatan 5 . mac bu
Sen ara veriyodun ne oldu biraz kararli olmanda yarar var :)Bende lucky de Bayern 10 ksüür sayı gerideyken rakibine aldım mı kazandı sonra cska 73 70 Ken cskya oynadım kaybetti neler neler
Abi dedim ya stakers dan kazandım sonra geri döndüm sonra ana param hariç yaptığım artı miktarı dün kaybettim :ROFLMAO:Sen ara veriyodun ne oldu biraz kararli olmanda yarar var :)