Kardeşim, gece gece üzdün bizi :(
Gerçektn cok kotu oldum bende. Az önce denk geldim. Paylasmak istedim. Cok anlamli ve aci maalesefKardeşim, gece gece üzdün bizi :(
Hocam dur dur yanlış anladın sen kimse çocuk satmıyor.İnsanlar gerçekten çok yoksul kalabilir ceninde 5 kuruş parası olmaz aç yatar aç kalkar belki ama asla ve asla çocuğunu satmaz satamaz yüreği dayanmaz bence bunu yapan insan çaresizlik görmüş olabilir ama daha önce sevgi görmemiş galiba ben yeri geldi aç kaldım yeri geldi fareli arı yuvası olan evde kaldım ayağımı yüzümü atı soktu ama asla şikayet etmedim ailemi ailemde asla ve asla bizi üzmedi biz üzdük bekli çok kez ama asla böyle bişey olmadı iyikide annem beni doğrumuş canım Annem bu arada tüm annelerin anneler günü kutlu olsun geç oldu ama olsun
Cok haklisin abi. Butun annelerimizin anneler gunu kutlu olsnİnsanlar gerçekten çok yoksul kalabilir ceninde 5 kuruş parası olmaz aç yatar aç kalkar belki ama asla ve asla çocuğunu satmaz satamaz yüreği dayanmaz bence bunu yapan insan çaresizlik görmüş olabilir ama daha önce sevgi görmemiş galiba ben yeri geldi aç kaldım yeri geldi fareli arı yuvası olan evde kaldım ayağımı yüzümü atı soktu ama asla şikayet etmedim ailemi ailemde asla ve asla bizi üzmedi biz üzdük bekli çok kez ama asla böyle bişey olmadı iyikide annem beni doğrumuş canım Annem bu arada tüm annelerin anneler günü kutlu olsun geç oldu ama olsun
Okumustum teşekkür ederim ediyorum kardesimbu hikâyenin Ernest Hemingway'a ait olduğu söyleniyor. ingilizcesi: "for sale: baby shoes, never worn." meraklısına bu linkte farklı görüşler de var. https://vesaire.org/dunyanin-en-kisa-oykusu-hemingway/
Satmaktan kasti: cocuga ait biseyi demek istemişHocam dur dur yanlış anladın sen kimse çocuk satmıyor.
Bende ondan bahsettim neyse :ROFLMAO:Satmaktan kasti: cocuga ait biseyi demek istemiş
Hadi yaa:ROFLMAO::ROFLMAO:Bende ondan bahsettim neyse :ROFLMAO: