- 10 Tem 2017
- 955
- 765
Dunya kupasında grup maclarinin ardindan yari finale dogru gidiyoruz.
Takimlarin dikkatli ve temkinli oynayacaklari ceyrek final asamasinda bugun 2 mac var
Fransa Arjantin ile saat 21 de Trt ekranlarindan karsi karsiya gelecek
Uzerindeki soguk dus etkisini atan Arjantin bu macta favori gorunse de gruptan cikmakta ne kadar zorlandigini helimiz gorduk, supriz bir sekilde Fransa nin da Arjantin i kupadan saf disi etmesi imkansiz degil
Ama ben mac sonundan ziyade 2 takiminda güzel futbolu golle susleeyecegini dusunuyorum
Tahminimiz
Mac sonu toplam gol 1.5 ust
Oran 1.52
Diger macimiz ise Uruguay Portekiz
Dunya kupasinin su ana kadar tek gol yemeyen kalecisi ülkemizde Galatasaray formasi giyen Muslera bu macta da kalesini Ronaldo ya kapatmak isteyecektir.
Ama yine supriz sonuca gebe olabilecek macta
TAHMINIM
Mac sonu 1.5 ust
Toplam oran 1.60
Iki macin kombine orani 2.43
Takimlarin dikkatli ve temkinli oynayacaklari ceyrek final asamasinda bugun 2 mac var
Fransa Arjantin ile saat 21 de Trt ekranlarindan karsi karsiya gelecek
Uzerindeki soguk dus etkisini atan Arjantin bu macta favori gorunse de gruptan cikmakta ne kadar zorlandigini helimiz gorduk, supriz bir sekilde Fransa nin da Arjantin i kupadan saf disi etmesi imkansiz degil
Ama ben mac sonundan ziyade 2 takiminda güzel futbolu golle susleeyecegini dusunuyorum
Tahminimiz
Mac sonu toplam gol 1.5 ust
Oran 1.52
Diger macimiz ise Uruguay Portekiz
Dunya kupasinin su ana kadar tek gol yemeyen kalecisi ülkemizde Galatasaray formasi giyen Muslera bu macta da kalesini Ronaldo ya kapatmak isteyecektir.
Ama yine supriz sonuca gebe olabilecek macta
TAHMINIM
Mac sonu 1.5 ust
Toplam oran 1.60
Iki macin kombine orani 2.43