Yaşadığımız dünya gibi olan uzayda tam 10 tane gezegen buldu, suyu var kayalık ve yeşillik. Sıcaklıklar da aynı derecede hemen hemen kimi dünyanın 2 katı kimi 5 katı büyüklüğünde. Enterasan değilmi? Insan sormadan edemiyor kendine o malum soruyu..
Şu yazına uygun çok güzel bir lafım var, bana ait değil bir bilim adamına ait.Kardeş böyle şeylere kafa yorma ben sana bikac tane soru sorsam kafayı yersin bende bi ara uzaya karşı baya ilgiliydim halada oyle ama biraz duruldum bicok soru var cevaplanamayan oyuzden sal böyle şeyleri boşver ama fikrimi soylemedende duramam tabikide bizim disimizda baska gezegenlerdede yasam var hatta kendi gunes sistemimizde bile olabilir ama hangi formda bilemem ama milyarlarca galaksi ve onun 200 bin katı yıldız ve onunda etrafında dönen sayısız gezegeni düşününce tabikide insan formunda yaşam olduğunu düşünüyorum hatta bizi bulmuş görmüş ve teknolojimizin seviyesini ölçüp afedersin sklerine bile takmamış olabilirler sana tavsiyem bir video var onu izle annunakilerle ilgili bir video youtube da saygilar ...
Evet bende bu ihtimali düşünmüyo değilim belkide biz bir deneyiz teknoloji olarak nerelere kadar ilerleyebilecegimiz test ediliyor yada biz birer tohumuz mesela bir soru ben maymundan gelmedigimize eminim çünkü maymundan gelseydik diğer maymunlarda bizimle aynı seviyede olurdu bence maymunlar 1. Denemeydi ve başarısız olundu onlar kendilerini geliştiremedi ve sonra biz yaratıldık maymunların bize bukadar bezemesinin nedenide bu benceŞu yazına uygun çok güzel bir lafım var, bana ait değil bir bilim adamına ait.
"belki de biz insanoğlu başka gezegendeki lise okuyan bir öğrencinin ev ödevi olabiliriz yani deneyi"
Onların bir bok bildiği yok, tek bildiğimiz olayın ne olduğu. Ölünce görücez diyecem ama belki ölünce hiç doğmamış gibi olacağız. Nerden bakarsan bak elinde kalırHaberturkde guzel program vat teke tek bilimde gokyuzu ve uzay arastirmacilari proflar konuk. Bayagi enteresan
Cok derin mevzular dedigin gibi elimizde kalirOnların bir bok bildiği yok, tek bildiğimiz olayın ne olduğu. Ölünce görücez diyecem ama belki ölünce hiç doğmamış gibi olacağız. Nerden bakarsan bak elinde kalır
Belki bi öğrenci belki bir yaratıcı, ne olursa olsun, trilyonlarca gezegenin, milyonlarca yıldızın, binlerce galaksinin olmasının bir anlamı mutlaka var, sadece ay, güneş ve dünya olabilirdi değil mi? Neden var milyonlarca gezegen bizlere bi yararı yok mesela.. Diyeceksiniz ki asteroidleri çekiyor bize gelmesin diye götümle gülerim bu lafa.. Yaratıcı neden sadece ay güneş ve dünyayı yaratmadı.. Sır çözülemeyecekEvet bende bu ihtimali düşünmüyo değilim belkide biz bir deneyiz teknoloji olarak nerelere kadar ilerleyebilecegimiz test ediliyor yada biz birer tohumuz mesela bir soru ben maymundan gelmedigimize eminim çünkü maymundan gelseydik diğer maymunlarda bizimle aynı seviyede olurdu bence maymunlar 1. Denemeydi ve başarısız olundu onlar kendilerini geliştiremedi ve sonra biz yaratıldık maymunların bize bukadar bezemesinin nedenide bu bence
Bizden önce dinazorlara, megaladonlara ev sahipliği yapmış bir gezegen dünya. Bir asteroid çarpıyor ve dünyadaki yaşam son buluyor.. Belki bir asteroid daha çarpacak yine yaşam son bulacak.. Veya neden ilk dinazorlar yaşadı.. Bir ton soruCok derin mevzular dedigin gibi elimizde kalir
Tünelin ucu bombok bi yere çıkıyor yüzlerce cevapsız soru ölmeden cevaplayamayacığımız. Bence öldükten sonra da cevapsız kalacak da neyseBiraz eksiye goz gezdirdim. Sahane bilgiler var. Yatmadan okuyacagim.
İşin en ilginç tarafı, bunca şey varken, savaşların ve paranın var olması çok komik geliyor, başka bi yaşam olduğunu veya bizi izlediklerini farkedersek, her gün sabah kalkıp işe gitmek vs. Köpek gibi yorulmak.. Tatil için 11 ay köpek gibi çalışmak.. Götleriyle gülüyordurGerçeklik ya da Yokluk,,
Zaman kavramı ya da zamansızlık kavramı,,
Kara delik ,,
Okyanusta bir damla kadar bilgiye sahip, En iyi bilim adamlarımız ve bilim kadınlarımız ,, ( Dünya Genelinde)
Bu tür düşüncelere dalmak çok güzel aslında, kendimizi aşıp , farklı benliklere bürünebiliyoruz,,
Üzücü olan bu farklı benliklerde , o sorguladığımız , merak ettiğimiz çoğu şeyi , öğrenemeden , çözemeden , göçüp gideceğiz,, Şu an için tek gerçeklik bu gibi duruyor,,
Ölüm , başka bir hayatın başlangıcı olsa bile,, o hayatta bunları sorgulamak , düşünmek aklımıza dahi gelir mi?
Nerde babamız , nerde annemiz, nerde kardeşlerimiz???