ben burda 4 lü ıkı kombıne paylastım bırı geldı dıgerı ıse atletıconun cfte sansından gıttı bu hafta...bugun surprız placagını dusunmuyorum :)Ben bir kere burda bi mac soyledim zor bela geldi ha atti.ha aticak derken sinir stres doluyo insan kendi bahsin yatsa o kadar koymuyo ona gore mac verin :)
Bana verdigin mi :)Ben bir kere burda bi mac soyledim zor bela geldi ha atti.ha aticak derken sinir stres doluyo insan kendi bahsin yatsa o kadar koymuyo ona gore mac verin :)
Aynen ya seninde kazanmani ayri daha cok istedigim icin baya stresli olmustu :)Bana verdigin mi :)
gelıp gelmemesı ayrı bır mesele sen bu kuponları kasa basın dersen mackolık forumundakı acıl gole gırın vs gıbı sacma sapan yorumlara doner baslık onun yerıne Dortmund ve Trabzonspor Gunun Bankoları dıye baslık acıp altındada sebeblerını guzelce acıklasan ornegın dortmund kupaya onem verıyor rotasyona gıtmeycek trabzonspor taraftarına kotu sonuclara dur dıyerek galıbıyet armagan edecek vs gıbı bence daha cok begenı ve yorum gelır tekrardan bol sansben burda 4 lü ıkı kombıne paylastım bırı geldı dıgerı ıse atletıconun cfte sansından gıttı bu hafta...bugun surprız placagını dusunmuyorum :)
kardesım ben dolaylı yoldan kazanck demsım zaten belkı uzatmıyorum bu sekılde paylasım yapmak yasaksa om zaman karıs lafagelıp gelmemesı ayrı bır mesele sen bu kuponları kasa basın dersen mackolık forumundakı acıl gole gırın vs gıbı sacma sapan yorumlara doner baslık onun yerıne Dortmund ve Trabzonspor Gunun Bankoları dıye baslık acıp altındada sebeblerını guzelce acıklasan ornegın dortmund kupaya onem verıyor rotasyona gıtmeycek trabzonspor taraftarına kotu sonuclara dur dıyerek galıbıyet armagan edecek vs gıbı bence daha cok begenı ve yorum gelır tekrardan bol sans
kızma kardesım ben onerı de bulundum baslık canlansın sende emegıne begenı al muhhabbet sohbet olsun yorumlarınla da bızleri daha detaylı bılgılendır ıstedım baska bır amacım yok tekrardan bol sanslar dılıyorum saolasınkardesım ben dolaylı yoldan kazanck demsım zaten belkı uzatmıyorum bu sekılde paylasım yapmak yasaksa om zaman karıs lafa
senın ıyılıgını dusunmus sımdı bu maclardan bırı gelmezse ve sana uyuz olan bırı cıkıp derkı senın yuzunden 1000 attım atmamasına ragmen yanı senı dusunmus;)kardesım ben dolaylı yoldan kazanck demsım zaten belkı uzatmıyorum bu sekılde paylasım yapmak yasaksa om zaman karıs lafa
pardon kardesm ksr bkma ynlıs anladım senı haklısınkızma kardesım ben onerı de bulundum baslık canlansın sende emegıne begenı al muhhabbet sohbet olsun yorumlarınla da bızleri daha detaylı bılgılendır ıstedım baska bır amacım yok tekrardan bol sanslar dılıyorum saolasın
keske olaydı hacı da basaydımvarsa bas hacı biz tutmayalım seni