- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Hacım 3 gündür akıyor şimdi de çekilişten 400 geldi rica etti eski üye olduğu icin sizin gibi eski üyedir diye düşündüm netice olarak valla zoruma gitmedi ama ayıp işte böyle adamlar bu temiz forumu kirletmesinKumar oynayan adama para gönderilmez kardeşim
Guvenmedigin adama ne diye verirsinki yaKumar oynayan adama para gönderilmez kardeşim
sen saf nıyetınle yapmıssın bısey kaybetmedın ama gercektende bu ıyı nıyetlerı suıstımal edenlere uyuz oluyorum bende bırıne 100 verdım sonradan beyın kanaması gecırdıgını soyledı yemınler ettı sonra atacam dedı hala atıyor belkı kanama gecırmemıstır ama yemın ettıgınden ınanmak zorunda kaldım boyle uc kurus ıcın bunu yapanlara cok yazık acıyorum sadeceHacım 3 gündür akıyor şimdi de çekilişten 400 geldi rica etti eski üye olduğu icin sizin gibi eski üyedir diye düşündüm netice olarak valla zoruma gitmedi ama ayıp işte böyle adamlar bu temiz forumu kirletmesin
@Dede bu adamı banlarmısn lütfen ?
Vay serefsiz yazık ya neyse baska kişilerede gitmeden çözümleriz bu cakalıNeyi Savunacak Allah aşkina @Dede Ekli dosyayı görüntüle 4002 ?
meslek haline getirmiş Olayi karaktersiz!
ama ben düşmedim bu zokaya, cvp bile vermedim..