1 saat sonra yeni yaşıma giriyorum. Geriye dönüp bakınca yıllar yıllar ama sanki çok kısa bi süre gibi. Umarım hepimiz için "Ömrümüzün geri kalanı geçen kısmından " daha hayırlı olur.
hayırlı senelerin olsun kardeşim :) ilk ben kutlayayım1 saat sonra yeni yaşıma giriyorum. Geriye dönüp bakınca yıllar yıllar ama sanki çok kısa bi süre gibi. Umarım hepimiz için "Ömrümüzün geri kalanı geçen kısmından " daha hayırlı olur.
Sağol abi :)hayırlı senelerin olsun kardeşim :) ilk ben kutlayayım
Amin inş cümlemizeDoğum Günün Kutlu Olsun , Sağlık Mutlu Huzurlu Bir Ömür Geçirmen Dileğiyle ..
Amin kardeşim teşekkürlerMutlu , huzurlu , bol kazançlı ve saģlıklı nice yaşlara ...
Iyiki dogmussun ali dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara kalan omrunde hayirli uzun ömür saglik mutluluk huzur para pozitif ne varsa yasarsin umarim ;)1 saat sonra yeni yaşıma giriyorum. Geriye dönüp bakınca yıllar yıllar ama sanki çok kısa bi süre gibi. Umarım hepimiz için "Ömrümüzün geri kalanı geçen kısmından " daha hayırlı olur.
Teşekkürler :) Kimlikde 1 ocak doğum tarihi :) Onlara o zaman bakıcamNice senelere dostum :)
Bahigo,betmoon,betgray,grandbetting,betnis,aresbet,betticket dogum gunu bonusu verebilir kontrol et
:)Bu adam kıtlığında anan seni iyi ki doğurmuş.
Aferin sana da. Bu yaşa kadar sağ salim gelmişsin. Bir de lutona başkan olmuşsun.
Ne demişler, baş ol da isterse soğan başı ol.
Musmutlu yıllar.....
Sağol kardeşimDoğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara
Şu freebetleri çevirebilsek o yeter dicem sen anla :)@lutonbaskanı sizin orada saat kaç kardeş? :LOL:
Gelecek yeni günlerde şansın su gibi aksın, doğum günün kutlu olsun. :)
Üst oyna geç düşücek bu sene :)mutlu yıllar başkan ,takıma hafta sonu iyi prim ver de ,maç 3.5 üst olsun .
Sağol cesurum . İnş inş. Bu kadar kötü bir sene olmasında o yeter bize :)Iyiki dogmussun ali dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara kalan omrunde hayirli uzun ömür saglik mutluluk huzur para pozitif ne varsa yasarsin umarim ;)