kim ne verdi bakalım söyle yarında benim doğum günümMerhabalar yarın doğum günüm ve doğum gününe özel bonus veren büroları biliyor musunuz :)
BetnisMerhabalar yarın doğum günüm ve doğum gününe özel bonus veren büroları biliyor musunuz :)
Betnis
1xbet'e üyeliğim yok.
Betticket betnis grand yorkbet queenbet betmoon bi kaç büro dsha varda aklıma gelmiyor 3 ay olmuşkim ne verdi bakalım söyle yarında benim doğum günüm
Grandbetting kaç verdi geçen yıl 1000 vermiştiBetticket betnis grand yorkbet queenbet betmoon bi kaç büro dsha varda aklıma gelmiyor 3 ay olmuş
Tam hatırlamıyorum ama 200 olabilir ara sıra uğrarım oraya sürekli yatırım yapsam daha fazla verirdi eli açık oranın :)Grandbetting kaç verdi geçen yıl 1000 vermişti
Eli açık tabi aslında grandbetting çok sağlam olmasına rağmen neden ordan oynamıyoruz onu da anlamadımTam hatırlamıyorum ama 200 olabilir ara sıra uğrarım oraya sürekli yatırım yapsam daha fazla verirdi eli açık oranın :)
Tam hatırlamıyorum ama 200 olabilir ara sıra uğrarım oraya sürekli yatırım yapsam daha fazla verirdi eli açık oranın :)
Aman queenbet demişken hesabı kapattırdım ben 1.5 k çekimin vardı karşılıklı gol varı çevrimden saymadılar 800 daha çevrim yapıcaksınız dediler kurallarda da öyle bişey yok daha öncede çekim yaptım anlatamadım derdimi sonra 800 daha oynayıp kazanıp çektim yazdım şikayetvara aradı temsilci yanlış bilgi vermişler öxür dileriz felan dediler şikayeti kaldırmamı istemişlerdi eskisi gibi değil orası çok şikayet var artıkEli açık tabi aslında grandbetting çok sağlam olmasına rağmen neden ordan oynamıyoruz onu da anlamadım
Betticket, Queenbet onların zaten patronu petrol zengini
ona değil bana atıcaksınHocam özelden attim bakarsin onlara
haha sana atmıcam sen niye eski konuyu hortlatıyorsunona değil bana atıcaksın
Benim değil dostum ama teşekkür edermdoğum günün kutlu olsun abi mutluluk ve huzur dolu bir ömrün olsun @barish