Borsa gibisin kanka yaSıfırdık gelmese
Gördüm nesinede kardeşim tebriklerSıfırdık gelmese
Hiç sorma dün hiç param yoktu deneme bonusundan 100 çektik 500 yaptık , bugün roll ile gelen pryla birlikte 1600 e çıktık , Hajduk solit kazanır girdim 500 o yatınca sinirden sıfırladık yine en azından kursun oldu elimdeBorsa gibisin kanka ya
Oda gelecek hahahahaAhahahahaha :) Diss yazinca bende 100 oran koydun sandim be leader :(
At bişey lere vakit geçsin :) :)Hissettim bu macı amk iş cıkısı serviste oynadım vardiya amiri yanımdaydı , dalga geçiyordu benle şimdi aradım basını vuruyor duvarlaya oynamadımd iye haha
Canım acayip sıkıldı 585 vardı işte 500 ünü betmoona atıp braga iy kazanır girdim o ibnelerde dk 7 de yedi bitti iy o öyle :)At bişey lere vakit geçsin :) :)
Valla ya borclar bitsin bırakcam bu işleri icralardan 2 kredi yatırsaydım keske kafamıSabah 1 k akşam 0 ögle 700 gece 100 tl @Richarlison
Geçmiş olsun başkanCanım acayip sıkıldı 585 vardı işte 500 ünü betmoona atıp braga iy kazanır girdim o ibnelerde dk 7 de yedi bitti iy o öyle :)
Takdire şayanDissin yüksek şura tarafindan reddedildi . Tebliği bana yapildi .. Asagidaki resmi paylasip daha iyisi yok diye de eklediler ...
Ekli dosyayı görüntüle 38210
Başkan o borç hiç bitmez bitsede bitirmiyoz kafadaValla ya borclar bitsin bırakcam bu işleri icralardan 2 kredi yatırsaydım keske kafamı
Ne geldiyse senin totemlerinden geliyor basımaGeçmiş olsun başkan
En azından keyiflik oynarız şimdi ödemele var diye saldırıyorum 5 k lazım ay sonuna kadar maas yatcak o yetmiyoBaşkan o borç hiç bitmez bitsede bitirmiyoz kafada
La haklısın la yemin ederim ben bile öyle düşünmeye başladımNe geldiyse senin totemlerinden geliyor basıma