darkstarry
Üye
- 17 Haz 2018
- 531
- 60
Bunu nasıl alabilirim acil destek komşu evde yok taktik pls
O olmaz bro. İpe kanca flan takıp aşağıya itebilsek olurda kancayı nereden bulacaz bu saatte.Ip sallandir aşağıya in onunla
Bu tarafta yok çarşı uzak aslında araba ile yakın da poşet ah ulan poşet sinirliyken beyin çalışmıyor lanet olsunAbi kanca bulursun ya saatte ne var
Anahtar var içinde bro o poşetin. Ondan acil lazım Keyfmizden istemiyoruz. İşin ilginç yanı ipte yok.Uzun bı tel bul. Sonra ipe bagla ve yukarı çek. Bir şeyleri kanca olarak kullanman lazım. Aklını çalıştır bak etrafına, 2. Bir önerim ki en zor durumda üstüne su dök, içinde önemli bir şey yoksa ve ağır değilse asafi gelir.
Hic mi yok ya iplik falan bile mi yok? Komşuya gidip iste benceAnahtar var içinde bro o poşetin. Ondan acil lazım Keyfmizden istemiyoruz. İşin ilginç yanı ipte yok.
Aslında gece ip yoktu. Ondan alamadım bunlar aklıma geldi o sebepten dolayı alamadım ama en mantıklı yorum senindi. Sağol. Aksam alırım. Gündüz dikkat çeker ben orayı zula olarak kullanıyorum Çamaşır ipi aldım Çok kısa sürer.Ağır birşey bul ipe bağla sallayarak vurdur ona ip yoksa evdeki iki nevresimi bagla ucunada sasal varsa su doldur carprtir artik yap bisiler kamerayada cek napiosan merak ettim:LOL: