Allah seni alsın be rose ..nasılda canım sıkıldı 1 k para veriyordu şu , Son 4 sayısını maç bitimine 55 saniye kala attı , yaktın gül gibi kuponumu
Ulan pis kaçmiş beAllah seni alsın be rose ..nasılda canım sıkıldı 1 k para veriyordu şu , Son 4 sayısını maç bitimine 55 saniye kala attı , yaktın gül gibi kuponumu
Ekli dosyayı görüntüle 36222
Hiç sorma ilaç gibi gelicektiUlan pis kaçmiş be
Yuksek oranla ugrasıyorsunuz ama yanlıs strateji uyguluyorsunuz 19 oranı bulmak yerine 11.2 oran deneseniz coktan alırdınız gozunuz ac :)Bu sportsbette para var yüksek oran tamamlamak için yazdım rose yi 4. Olarak yazdım , bidahaki deneme basarılı olacak
Amk rosesi . 20 yerine 200 yazdık ods gitti yine sıfırız amkYuksek oranla ugrasıyorsunuz ama yanlıs strateji uyguluyorsunuz 19 oranı bulmak yerine 11.2 oran deneseniz coktan alırdınız gozunuz ac :)
Olmayınca olmuyor dun kataja macına 167.5 ust dedim 167 de bitti bu yoklukta 300 gittiAmk rosesi . 20 yerine 200 yazdık ods gitti yine sıfırız amk
O daha kötüOlmayınca olmuyor dun kataja macına 167.5 ust dedim 167 de bitti bu yoklukta 300 gitti
Dugun ne zaman?Kayınpeder ameliyat olacak gece aydına gidecektim ilaç olucaktı kafamı skm 20 yerine 200 nasıl dalgınsam artık , oda geliyordu 20-14 ten 21-19 bitti üst üste 5 verdi mucize amkk cıldırmamak elde değil 340 gelirdi
Götü toparladıgım zaman fantezi ligi trk umudum ilk 5 e giriip köşeyi dönmem lazım ay sonundaDugun ne zaman?
Yav sen bana niye oynuyorsun abi aq gozu bana diktin yaYuksek oranla ugrasıyorsunuz ama yanlıs strateji uyguluyorsunuz 19 oranı bulmak yerine 11.2 oran deneseniz coktan alırdınız gozunuz ac :)
Valla sen hakediyprsun biz bitsin diye burda ugrasıyorum senşn umrumda degil :) alsana lan 6 bilet kalan 10u ben aldırıcamYav sen bana niye oynuyorsun abi aq gozu bana diktin ya
48 saat kurali var oyle 5 bilet silindi zaten nabim 20 dakika icin 5 den olduk bi 5 den daha mi olalim geceyi bekleyin ;)Valla sen hakediyprsun biz bitsin diye burda ugrasıyorum senşn umrumda degil :) alsana lan 6 bilet kalan 10u ben aldırıcam