Türkçe yayından takip ediyorum keyif olsun diye:)Burdayim 20tl bakiye var atesle beni :) freebetim gec gelecek
Suan bultem askida mac baslar baslamaz almaya calisacagim.Türkçe yayından takip ediyorum keyif olsun diye:)
Çeyrek tahminlerini yetiştiremeyebilirim. Ya Bismillah deyip maç önünden kadere 45 ilk çeyrek 41,5 üst tercih et bakalım.
Bol Şans
joffrey var beklentiyi karşılamazsa o pozisyonda Melli'yi yedeklemek için alır tahminim. Yani hepimiz izliyoruz şu takımları daha iyisi yok bence görmemesi mümkün değil,almaması ise yazık olur. ama tabi Fener transferleri sadece istatistik ve performans üzerinden değil, aile yaşantısı, sporcu ahlakı ve ikili ilişkilere de bakarak yapıyor. Evans bu kriterleri geçerse seneye banko Fener' de (İnşallah) :)Obra turkiye liginden kolay kolay adam alcagini sanmiyorum . Gecen sene olsaydi banko alirdi wanamaker ile birlkte.
bol şans umarım gelir devam edersinBekleyen bir kuponum var khimki gencler maci ceyrek 39.5 ust olursa 60 kusur bakiye +dan devam edecek
Faul hakki doldu iki takimin 5 dk var daha rahat gelmesi lazim suan bakalimbol şans umarım gelir devam edersin
Valla temennine istatistikle eşlik etmeyi çok isterim. Bu arada maç önü tahmnimi de vermiş olayım:İlk çeyreği daçka alıcak hissediyorum
joffrey var beklentiyi karşılamazsa o pozisyonda Melli'yi yedeklemek için alır tahminim. Yani hepimiz izliyoruz şu takımları daha iyisi yok bence görmemesi mümkün değil,almaması ise yazık olur. ama tabi Fener transferleri sadece istatistik ve performans üzerinden değil, aile yaşantısı, sporcu ahlakı ve ikili ilişkilere de bakarak yapıyor. Evans bu kriterleri geçerse seneye banko Fener' de (İnşallah) :)
İstese Udoh'u da alabilir ama almaz sezon başında yolladığı oyuncuyu. Hem Guduric ritim buldu o pozisyondaNunnaly boşa çıktı NBA'den alabilirler .