Dibi görmen lazım hala 200 lira atıyorsan dibi daha görmemişsin demektir dibe giriceksin sonra ordan çıkıcaksın bu arada dk 68 ve burası şili herşey olur bol şans1 Haftadir elimi attigim kuruyor cozumu olan varmi ??
Ekli dosyayı görüntüle 23539
2000 de atsam ayni olcak gibi :)Dibi görmen lazım hala 200 lira atıyorsan dibi daha görmemişsin demektir dibe giriceksin sonra ordan çıkıcaksın bu arada dk 68 ve burası şili herşey olur bol şans
Bekliyorum :)2 dakika kaybolma sana tam da bu durumu özetleyecek bir link atacağım bro.
Kalici olarak paket olmusuz :)
Düzelir dostum. Zaman geçirmeye oyna, o gün geldiğinde koyar geçersin.Kalici olarak paket olmusuz :)
Hic sorma abi aynen oyle oluyor@sait212 hocam ligleri bekle boş kafayla oyna aman dikkat. 1 ay önce aldıklarını veriyon şuan iddianın kanunu bu
bunun tek çaresi dediğim gibi kafayı sıfırlıcan bilinçli oynanan bir oyun dikkat edelim :)Hic sorma abi aynen oyle oluyor
kesinlikle katılıyorum. Kafayı sıfırlayacaksın. Hırsa kapılmak her zaman kötü oluyorbunun tek çaresi dediğim gibi kafayı sıfırlıcan bilinçli oynanan bir oyun dikkat edelim :)
Mobil ödemenin geri aldın mi?Hayatım bitti aq kumarının