ali sürücüyü izle cevap onda oluyo cocuk sete gıdıp analız yapıyoGezinirken gördüm yorumlarınızı alalım
Mizah amaçlı paylaştım dostum.ali sürücüyü izle cevap onda oluyo cocuk sete gıdıp analız yapıyo
S400 atsak ölmez oBir bölüm bakmıştım kısa bi süre. O izlediğim gibiyse ölmez. Silah ile ölmez en azından tank felan ateş etmesi lazım. Matrix de Neo bile mermiden kaçıyordu bunlar kaçmıyor
Kan çıktı nasıl yelek oÖlmedi çelik yelek var içinde
2. sezon basladim izlemeye ilk bende oyle dusuuyodum izlemiyodum sonra iyi sardi sacmaligi asiri cok mesela azerle yamac birbirlerini vurmak icin teke tek 100 kez firsatlari oluyo karsilasiyo ama oldurmuyolar sonra 100 kisi toplayip birbirlerini oldurmeye gidiolar ama sario iste :)@Cesur87 Ula cesurum bu saçmalığı izliyorum deme :)
Yeni yeleklerde gelistirildi kan cikio dusmani kandirsin diyeKan çıktı nasıl yelek o
İlk sezon iyiydi sonra keyif vermedi.2. sezon basladim izlemeye ilk bende oyle dusuuyodum izlemiyodum sonra iyi sardi sacmaligi asiri cok mesela azerle yamac birbirlerini vurmak icin teke tek 100 kez firsatlari oluyo karsilasiyo ama oldurmuyolar sonra 100 kisi toplayip birbirlerini oldurmeye gidiolar ama sario iste :)