teşekkürler üstad şansımiz bol olsunAtletico Junior a baktığımız zaman ligde 4. sırada ve lider olma şansı var bu karşılaşmayı kazanırsa.(maç fazlasıyla)
Aynı pozisyonda Cucita ya da bakarsak onlarda kazanmaları durumunda 35 puan ile zirveye ortak olabilirler
Kolombiya Primera - Clausura Lig baktığımız zaman genel gol ortalaması ve özellikle bu akşamki iki takımın ortalaması 0 evet 0 yani attığı kadar yemişler olarak görmekteyiz
Sizin için özellikle baktım Kolombiya Primera - Clausura Lig genel maç sonuçları itibari ile pek 2.5 üst bitecek nitelikte maçları ortaya koymuyor
Umarım tahmininiz kazanır ben istatiski olarak yazdım
Bol şanslar
Hocam futbol işte :)Atletico Junior a baktığımız zaman ligde 4. sırada ve lider olma şansı var bu karşılaşmayı kazanırsa.(maç fazlasıyla)
Aynı pozisyonda Cucita ya da bakarsak onlarda kazanmaları durumunda 35 puan ile zirveye ortak olabilirler
Kolombiya Primera - Clausura Lig baktığımız zaman genel gol ortalaması ve özellikle bu akşamki iki takımın ortalaması 0 evet 0 yani attığı kadar yemişler olarak görmekteyiz
Sizin için özellikle baktım Kolombiya Primera - Clausura Lig genel maç sonuçları itibari ile pek 2.5 üst bitecek nitelikte maçları ortaya koymuyor
Umarım tahmininiz kazanır ben istatiski olarak yazdım
Bol şanslar