Nr kadar bastın1. çeyrek 35.5 üst işsizlik maaşı bastık trilyonda bir olacak şey oldu şuna bak imansız olduk söve söve çarpılcam artık,
1150 basmıştırNr kadar bastın
150 :((((((( of böyle bişey olamaz ya 12 sayı çıktı perdeNr kadar bastın
150 mi işsizlik maasın kardeş150 :((((((( of böyle bişey olamaz ya 12 sayı çıktı perde
15. dakikada 42sayı oldu ve bunun 27sini zalgiris attı1. çeyrek 35.5 üst işsizlik maaşı bastık trilyonda bir olacak şey oldu şuna bak imansız olduk söve söve çarpılcam artık,
son ay kesintilerle 170tl aldık 150 sini bastık kaybettik150 mi işsizlik maasın kardeş
icramı var maastason ay kesintilerle 170tl aldık 150 sini bastık kaybettik
yok la ne icrası son ay kesintili yattı zaten asgari ücretten ayrıldık ne bekliyorum bin liramı versinlericramı var maasta
işsizlik maası 150 tl mi amk ddyok la ne icrası son ay kesintili yattı zaten asgari ücretten ayrıldık ne bekliyorum bin liramı versinler
150 değil mk senin prim ödeme gününe göre 500 ila 2000 arası değişiyor. işe girip çıkma olayları olunca işsizlik maaşın bölünebiliyor ve kesintiler ekleniyor. benim de bölünüp verilmeyen paralar ekstra son aya atıldı onu aldımişsizlik maası 150 tl mi amk dd
Gecmis olsun150 değil mk senin prim ödeme gününe göre 500 ila 2000 arası değişiyor. işe girip çıkma olayları olunca işsizlik maaşın bölünebiliyor ve kesintiler ekleniyor. benim de bölünüp verilmeyen paralar ekstra son aya atıldı onu aldım
eyvallah biladerimGecmis olsun