Şovunu yaptı yine..
Messi doğuştan yetenek ise
Ronaldo çalışmanın ve azmin eseridir.
İste bu maclaf İcin vardı iyi oldu juve artık kazansın su kupayıŞovunu yaptı yine..
İyi oldu iyi :) realliler gozu yaslı suan :) nasıl gitti diyeBen en cok madrid taraftarina verdigi cevap icin mutlu oldum kendi takimim gibi helal olsun adama :)
Adamlarin gittiginden beri gozu yasli bugunki hallerini dusunemiyorum 1 adam takimi nasil sirtliomus :) Aklima benim kucuklugum geldi ya ben hangi takimda oynarsam karsi takim 1.2 adam fazla oynardiİyi oldu iyi :) realliler gozu yaslı suan :) nasıl gitti diye
iste bu yuzden mutlu oldum taraftar diodum simeonede almis cevabini :)Ronaldonun cevabı:)
Ekli dosyayı görüntüle 11900
Ama birde su var citynin oyun yapisi itibariyle juvede ingiltere gol bulabilirJuventus alamaz şampiyonlar ligini o konuda size katılmıyorum Barcelona ve City'i favori görüyorum. Mesela Bugün Atl. Madrid değilde City olsaydı karşıda City mutlaka bir gol atardı yani demem o ki İngiltereden 2-0 yenik dönersen City ne yapar eder gol atar deplasmanda eleyemessin. makine gibi takım city.
yok 2-0 la bitseydi mesela dedim city kesin gol bulurdu bugünAma birde su var citynin oyun yapisi itibariyle juvede ingiltere gol bulabilir
Orasi oyle dogru tabi city affetmez boyle durumlarda neyse en azindan madrid gibi sıkıcı takim gitti simdi senin dedigin olaylari izleriz bi sonraki turlarda yatan takim olmaz affetmezler kontradan bu sekil maclarda :)yok 2-0 la bitseydi mesela dedim city kesin gol bulurdu bugün
birde juventus 3-5-2 çıkmış maça atl.madrid nasıl gol atamadı anlamıyorumOrasi oyle dogru tabi city affetmez boyle durumlarda neyse en azindan madrid gibi sıkıcı takim gitti simdi senin dedigin olaylari izleriz bi sonraki turlarda yatan takim olmaz affetmezler kontradan bu sekil maclarda :)
o yuzden kimse sevmiyo takimi 1 gol atsa 4 gol atmasi lazim juvenin ben anlamiyorum hangi kafa yapisiyla oynadiklarini :)birde juventus 3-5-2 çıkmış maça atl.madrid nasıl gol atamadı anlamıyorum