- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
Az önce temaslı olduğum arkadaşımın virüs testi pozitif çıktı. Bekleme moduna geçtim evde yerime hazırlayacağım bu gece. Herkese sağlıklı günler dilerim.
Gecmis olsun umarim bulas olmamistirAz önce temaslı olduğum arkadaşımın virüs testi pozitif çıktı. Bekleme moduna geçtim evde yerime hazırlayacağım bu gece. Herkese sağlıklı günler dilerim.
Gecmis olsun umarim bulas olmamistir
Gecmis olsun acar
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Sağolun arkadaşlar benim bünye biraz zayıf güçlendirmek için ne önerirsinizGeçmiş olsun
Geçmiş olsun,, Aynı durumda idim, çok şükür bir şey olmadı iyiyim,, Umarım sana da bir şey olmaz kardeşim,,Az önce temaslı olduğum arkadaşımın virüs testi pozitif çıktı. Bekleme moduna geçtim evde yerime hazırlayacağım bu gece. Herkese sağlıklı günler dilerim.
Limon meyve bol bol bana doktor sadece uykuna dikkat et ve limon ye demiştiSağolun arkadaşlar benim bünye biraz zayıf güçlendirmek için ne önerirsiniz
Dostum aniden böyle bünye sağlamlasir mi bilmiyorum ama bol sıvı tüket istersen bu ara en azından her öğün arkasında meyve tüketmende de fayda olabilirSağolun arkadaşlar benim bünye biraz zayıf güçlendirmek için ne önerirsiniz
Geçmiş olsun,, Aynı durumda idim, çok şükür bir şey olmadı iyiyim,, Umarım sana da bir şey olmaz kardeşim,,
Aldım hemen sağol önerin içinLimon meyve bol bol bana doktor sadece uykuna dikkat et ve limon ye demişti
Her tipstırı ben sanıyor ihtiyar yaslandın be :) gecmis olsun @acarbey02400 bisi cıkmaz ins@Emana22 geçmiş olsun.
Sağlık ocagi seni temaslı olarak belirledi mi?
Test olacak mısın?
Ayrica arkadaşın pozitif ciktigi gunden 7 gün sonra mutlkaa test yaptır.
Saglicakla