niye kiHer zaman yaymaya devam edecekler böyle virüsleri . Bu virüsde bir süre dünyanın birçok yerinde görülecek ve son bulacak . Umarım türkiyeyi fazla etkilemez .
İlac fabrikaları mı yapıyor bunu?Her zaman yaymaya devam edecekler böyle virüsleri . Bu virüsde bir süre dünyanın birçok yerinde görülecek ve son bulacak . Umarım türkiyeyi fazla etkilemez .
İlac fabrikaları mı yapıyor bunu?
Bunun çoğu nedeni olabiliyor . Sadece nedenleri tartışılır . Domuz gribi kuş gribi vs. Gibi buda gidecek bir süre sonra . Emrah abi evet ilaç fabrikları da büyük ölçüde yapıyor olabilir ama tek neden bu mudur bilemem .niye ki
Bunlar sadece ihtimal ve bir somut nedene dayatma . Bence alakası sanıldıģı kadar yok .Bunlar yarasa çorbası içiyormuş ve yavru fare ile yemek yapıyorlarmış. Hastalık bunlarla alakalı diyorlar.
Foruma yazarken maske tak. Durduk yere bize de bulaştırma. :rolleyes:La bende gribim 3 gündür yatıyorum zaten evde salgın var
Pampa devlet hastanelerii zükeyim doktora gittim dedim işyerinde domuz gribi olan arkadas var şüpheleniyorum dedim. Dediler bişi olmaz domuz gribi olsanda yapack bişi yok kendiliğinden geçerForuma yazarken maske tak. Durduk vere bize de bulaştırma. :rolleyes:
Onla onun alakasi yok :)La bende gribim 3 gündür yatıyorum zaten evde salgın var
Bence mümkün degil ya mümkün olsa allahın imtihanı mı kalırBunun çoğu nedeni olabiliyor . Sadece nedenleri tartışılır . Domuz gribi kuş gribi vs. Gibi buda gidecek bir süre sonra . Emrah abi evet ilaç fabrikları da büyük ölçüde yapıyor olabilir ama tek neden bu mudur bilemem .
Zaten aldığimiz veya kullandigimiz hicbir ilac bizi %100 tedavi etmez . Hele bir de kronik hastaliklar var ise . Zaten ederse firmalar iş yapamaz . Bence çogu hastaligin tedavisi mümkün ama piyasaya sürülmüyor .
Domuzlardan uzak dur mu diyeceklerdi :)Pampa devlet hastanelerii zükeyim doktora gittim dedim işyerinde domuz gribi olan arkadas var şüpheleniyorum dedim. Dediler bişi olmaz domuz gribi olsanda yapack bişi yok kendiliğinden geçer
Zaten tamamen tedavi icin demedim . Ama mesela cogu agrisini dindirir veya 2-3 ayda bir ilac kullanilmasi saglanabilir . Ama yapmak istemiyorlar .Bence mümkün degil ya mümkün olsa allahın imtihanı mı kalır
Bunun çoğu nedeni olabiliyor . Sadece nedenleri tartışılır . Domuz gribi kuş gribi vs. Gibi buda gidecek bir süre sonra . Emrah abi evet ilaç fabrikları da büyük ölçüde yapıyor olabilir ama tek neden bu mudur bilemem .
Zaten aldığimiz veya kullandigimiz hicbir ilac bizi %100 tedavi etmez . Hele bir de kronik hastaliklar var ise . Zaten ederse firmalar iş yapamaz . Bence çogu hastaligin tedavisi mümkün ama piyasaya sürülmüyor .