160 tl icin o kadar zarara girilir miYa güne 1140 tl ile başladım 1300 yapıp çekecektim zarar kapanacaktı şerefsiz hentbol yüzünden 640 tl zarar ettim 30 dk da u19 ligi türk hentboluna 28 olmaz dedim kadınlar son dklarda çoştu 1 dk da 3 gol atıyolar bu nedir böyle
Küfür yasak bliyorum ama benim hayatım sikildi bunlar kadar oruspu çocukları görmedim ben son 21 dk kala 4 gol attılar 11 dk kaldı 10 dk da sadece 1 gol attılar hayatım sikildi 1200 tl gitti allah benimde belamı versin yaşamak istemiyorum artık allahım canımı alsaydında bu hallere düştüğümü görmeseydim ya rabbim
Kardesim yapamiyorsun iste hentbol da farkli branşlar dene artik futbol basketbol tenis gibi ... bu işlerde hepimiz tahmin veriyoruz . Şu an da bile @Felicilianolopez tenis @xmen7772 futbol paylaşımı yapiyor . @emana22 ve @barish tipsterler var . Yardim istesen yardimci olurlar diye dusunuyorum . Ben de elimden geldigince yardimci olurum . Ama senin olayin farkli 150 - 160 tl icon hirs yapip kaybetmişsin bide aynen devam ediyorsun . Bi 10 dk dusun ben nerde yanlis yapiyorum diye istersen . Şansın ve duşuncelerin duzelir umarımKüfür yasak bliyorum ama benim hayatım sikildi bunlar kadar oruspu çocukları görmedim ben son 21 dk kala 4 gol attılar 11 dk kaldı 10 dk da sadece 1 gol attılar hayatım sikildi 1200 tl gitti allah benimde belamı versin yaşamak istemiyorum artık allahım canımı alsaydında bu hallere düştüğümü görmeseydim ya rabbim
Abilerim ben bittim artık bi çarem kalmado 1200 ü yerine koyup tamamen bırakacaktım ama olmadı hayatım bitti artık benim ne yapacam bilmiyorumKardesim yapamiyorsun iste hentbol da farkli branşlar dene artik futbol basketbol tenis gibi ... bu işlerde hepimiz tahmin veriyoruz . Şu an da bile @Felicilianolopez tenis @xmen7772 futbol paylaşımı yapiyor . @emana22 ve @barish tipsterler var . Yardim istesen yardimci olurlar diye dusunuyorum . Ben de elimden geldigince yardimci olurum . Ama senin olayin farkli 150 - 160 tl icon hirs yapip kaybetmişsin bide aynen devam ediyorsun . Bi 10 dk dusun ben nerde yanlis yapiyorum diye istersen . Şansın ve duşuncelerin duzelir umarım
2 gun önce aynı hataya dustu 940 tl vardı 1k cekeyim dedim hepsi gittiKardesim yapamiyorsun iste hentbol da farkli branşlar dene artik futbol basketbol tenis gibi ... bu işlerde hepimiz tahmin veriyoruz . Şu an da bile @Felicilianolopez tenis @xmen7772 futbol paylaşımı yapiyor . @emana22 ve @barish tipsterler var . Yardim istesen yardimci olurlar diye dusunuyorum . Ben de elimden geldigince yardimci olurum . Ama senin olayin farkli 150 - 160 tl icon hirs yapip kaybetmişsin bide aynen devam ediyorsun . Bi 10 dk dusun ben nerde yanlis yapiyorum diye istersen . Şansın ve duşuncelerin duzelir umarım