M
maxaljin
Misafir
Dün yaşanan fantastik olay.
Üç r ile.
Üç r ile.
Aynasızlarr:ROFLMAO:Ban :p
aklıma o şampiyonluk şarkısı geldı ah be snıjder
CNN olsa inanmazdım da CNN Türk yazıyor, doğru olma ihtimali 1.05 falan. :ROFLMAO:saka mı bu ?
Abi, yarra'sından mı yering'inden midir bilmiyorum ama tadı güzeldi namussuzun. :ROFLMAO:Ekli dosyayı görüntüle 21920
Efsane şarap geldi aklıma
@Dede sponsor harici sarap markalarından da mı reklam aldın yeni uye yapsa sunu belasını sikerdin valla her haberin altına flood yapıyorsun @razor12 ilgilen arkadas ile :)Ekli dosyayı görüntüle 21920
Efsane şarap geldi aklıma
abi şu mesajınla bıle ne kadar samımı ve guzek forum oldugumuzu anlıyorum baskası olsa suan senı de uyelıgını de dıkerdı :) ahahha
Benimde aklıma direk skib bıraktı gelmisti yayınlamıssın :)Yaşı yeni olanlar bilmez 80'li 90'lı yılların spor gazete mansetleri evlere şenlikti :)
Bir kac ornek;
Ekli dosyayı görüntüle 21922
Ekli dosyayı görüntüle 21924
Ekli dosyayı görüntüle 21925
Ekli dosyayı görüntüle 21926
Ekli dosyayı görüntüle 21927
Ekli dosyayı görüntüle 21929
Ekli dosyayı görüntüle 21931
Birde meşhur belki bazılarınız bilir skibbe olayı var ama bu olay fake. Yani boyle bir manşet gazeteye çıkmadı ama çıkmış gibi etki yarattı :)
Ekli dosyayı görüntüle 21928
Yukarıdaki tüm görseller içinde açık ara güldüren beni Fatih Altaylı'nın köşe yazısı olmuştur :)
ahaha benımde en çok guldugum o ya adam harbıden skıb bırakmıstı ama :)Benimde aklıma direk skib bıraktı gelmisti yayınlamıssın :)
Kocaeli 4 tane atmıstı 4 golu de Bi turk forveti vardı o atmıstı o gunu unutmam :) tucheli alacak ken skibbeyi getirmisti gs goreveahaha benımde en çok guldugum o ya adam harbıden skıb bırakmıstı ama :)
Taner Gülleri idi o adam yanılmıyorsam.Kocaeli 4 tane atmıstı 4 golu de Bi turk forveti vardı o atmıstı o gunu unutmam :) tucheli alacak ken skibbeyi getirmisti gs goreve
Aynen taner di adı soyadını hatırlayamadım :)Taner Gülleri idi o adam yanılmıyorsam.
taner gülleri vardı o takımda ıyı forvet o mu abo ?Kocaeli 4 tane atmıstı 4 golu de Bi turk forveti vardı o atmıstı o gunu unutmam :) tucheli alacak ken skibbeyi getirmisti gs goreve