Büyük harf başlık açmayınız lütfen.
Oo abi geri dönüş bol şans
Oo abi geri dönüş bol şans
bugün nasılsın maestro kardeş okudum yazını hayat hergün yeni şeylere gebe hep kötü olacak değilya arada bir de olsa güzellikler oluyor deniz hep dalgalı fırtınalı olmazHemen odaklanalım abi , sen yeter ki iste
iyiyim abi doktor yeni bir ilaç yazdı 2 gun oldu kullanalı biraz ruh halim stabilleşti , o yazdığım gün çok acayip çöküşteydim ama şu an iyiym eksik olma, canımsınbugün nasılsın maestro kardeş okudum yazını hayat hergün yeni şeylere gebe hep kötü olacak değilya arada bir de olsa güzellikler oluyor deniz hep dalgalı fırtınalı olmaz
özledinmi koçum :))@xmen7772 abi yasiyomuydun ya :)
sen 2 saat benle takıl bak ben dünyaya nerden baktıracağım sana ):))iyiyim abi doktor yeni bir ilaç yazdı 2 gun oldu kullanalı biraz ruh halim stabilleşti , o yazdığım gün çok acayip çöküşteydim ama şu an iyiym eksik olma, canımsın
Sensiz tat yok abi ya forumda ozlemek ne kelime :)özledinmi koçum :))
kardeşim biz abilik yapmaya çalıştıkça yanlış anlaşıldık galiba bak gene buradayız bizbizeSensiz tat yok abi ya forumda ozlemek ne kelime :)
Seni bilen biliyor abi sikma canini yanındayız :)kardeşim biz abilik yapmaya çalıştıkça yanlış anlaşıldık galiba bak gene buradayız bizbize
Attiralim hemenşu liege bi güzellik yapsada atsa bi tane