bayağıdır yapmamıştım ya özlemişiz mobil ödeme ile yatırım yaptım kasa yükselirse 3-5 arkadaşa güzellik yaparız gene
Gelir inşallah, bol şans dilerimbayağıdır yapmamıştım ya özlemişiz mobil ödeme ile yatırım yaptım kasa yükselirse 3-5 arkadaşa güzellik yaparız gene
Ekli dosyayı görüntüle 16704
sıkıntı ne kardeşim hayırdır ?Bu cezaysa gerçekten haksızlık bu
Bazı konulara giremiyorum hata veriyor ceza sanırım dün geceden ama ben kimseye sataşmadm fikrimi belirttim böyle olmasın dedim sonra sustum ayıp ama gerçekten cezaysasıkıntı ne kardeşim hayırdır ?
Bazı konulara giremiyorum sizde yaşıyor musunuz aynı sorunu? Sebebini açıklasa adminler ne güzel olurdu @razor12
Düzelmedi abi girmiyor çok denedimForumda sıkıntı vardı ceza filan yok . Çerezleri temizleyip yeniden giriş yapın foruma .
bak geldi cevap :)Forumda sıkıntı vardı ceza filan yok . Çerezleri temizleyip yeniden giriş yapın foruma .
kardeş kasam yükselirse ben destek veren 3 kişiye göndereceğim çekilişe gerek yokCeza degildir çerez temizle duzelır herhalde ya :)
@xmen7772
Cekiliş felan yapacakmısın ? Yoksa takip edip bilgilendireliimmii:)
Tamamdir, takipteyim ben:)kardeş kasam yükselirse ben destek veren 3 kişiye göndereceğim çekilişe gerek yok
12 dakka var 3-2 biter inşşu izlanda maçı aradan çıksaydı