kasa yükseltebilirsem herzamanki gibi biliyorsunuz yaparız güzellik ama mobil ödeme yaptık sanırım zaman şartı var bakalım gece uzun
Bolşans abikasa yükseltebilirsem herzamanki gibi biliyorsunuz yaparız güzellik ama mobil ödeme yaptık sanırım zaman şartı var bakalım gece uzun
hadi be sende düzelir lan akıllı ol pire için yorgan yakmaBugün çok kötü moralim bozuk Nişan attim
kardeşim ne diyeyim bilmiyorum ki Allah tan hayırlısı de kısmetse olur değilse olmaz üzülme okSeni istemiyorum dedi yüzüme karşı bana bu denmez ya daha ne bir hakaret ettim ne bir argo konustum yaninda
sen sana yakışanı yapmışssın zamana bırak bence düzelir herşeyAbi bir kız için bırakmak bu kadar kolay işte ne ihanet ettim ne kötü dablvfandim
Kardesim sakin ol bu gibi özel konuyu burdan acma cok dertlesmek istersen ozelden yaz ama özelini buraya acma herkesin onunde olmasınAbi bir kız için bırakmak bu kadar kolay işte ne ihanet ettim ne kötü dablvfandim
porto maçı sıkıntı abı ya gol olmaz gıbı rovansı var zaten
aynen bana da yazabilirsin dertleşmek istersen dediğim gibi zamana bırak kısmet böyle işlerKardesim sakin ol bu gibi özel konuyu burdan acma cok dertlesmek istersen ozelden yaz ama özelini buraya acma herkesin onunde olmasın
İlk Mac 3.0 porto aldıporto maçı sıkıntı abı ya gol olmaz gıbı rovansı var zaten