bu nesine de ne zaman kazancaz ya ne oynasam ya tek maç ya ıkı maçtan patlıyor banvit ver milan gelebilecekken gelmemesi insanı gerçekten çıldırtıyor
kusura bakma da kardeş bu kadar maç yazarsan kazanamazsın gökten vahiy mi geldi bu kadar maç yazıyorsunbu nesine de ne zaman kazancaz ya ne oynasam ya tek maç ya ıkı maçtan patlıyor banvit ver milan gelebilecekken gelmemesi insanı gerçekten çıldırtıyor
Ekli dosyayı görüntüle 5995
ben kuponun gelmemesinden çok milana ve ilk yarı ,yı başa bitirip kuponu yakan banvit tavuğuna sınırlenıyorum kı 3 lira atmışım kupona o kadar umutsuuzm ama gelıyor gıbı olup gelmemesı sinir bozucukusura bakma da kardeş bu kadar maç yazarsan kazanamazsın gökten vahiy mi geldi bu kadar maç yazıyorsun
Olmaz olmaz demeyin cok maci az maci yok sans olucak geldimi geliyor buyrun askerde son paramla yaptigim hayal kuponum
aynen bu hafta 250 300 zarar var öğrenci oldugum halde bıraz kötu duruma düştük bonus bulucaz mecburSans geldimi geliyo gelmiyecegi varsada iste tek gol tek sayi illa bi aksilik cikariyor
benım 4 yıl önce annemın hesabında oynayıp 809 oranla nesıne de kazanan 10 agiren kuponum var hala duru bulıyım onu hesabına girip atıcvam bruayaAynen bende hic unutmam 10 sene önce 4 tane handikap 0 bi tane 2-3 yapmıştım hatta arkadasa 3 tl ver ortak ol demiştim olmamıştı kupon gelmiş sabaha kadar uyumamıştım Eski tadı Yok şimdi
efsane kupon diye buna derimbilsem 1000 bile basardım buna
Ekli dosyayı görüntüle 5997
yaşım o zamanlar 14 15 it gibi maç izliyorum bütün transferleri takip ediyorum futbolun guzel oldugu zamanlar bu zamanlarefsane kupon diye buna derim
aynen öyle ya şuan 1.05 i bırak 1,02 le ugrasıyoruzEski oranlara bak be ne güzel günlerdi
Fazla dibe girmemeye calis kardesim madem ogrencisin hicbir zaman kazancin olmuyucak az bir agzina bal calinicak daha fazla saldirican bagimlilik kotu ogrencisin madem kendini frenle batma sende ilerde pisman olmaaynen bu hafta 250 300 zarar var öğrenci oldugum halde bıraz kötu duruma düştük bonus bulucaz mecbur
abi 4 5 yıldır bu işteyim bırakımıyorsun damarına bı kere girince çıkmıyor hızla yayılıyo yemıyosun içmiyorsun oynuyorsunFazla dibe girmemeye calis kardesim madem ogrencisin hicbir zaman kazancin olmuyucak az bir agzina bal calinicak daha fazla saldirican bagimlilik kotu ogrencisin madem kendini frenle batma sende ilerde pisman olma
Aynen kardesim ben 17 yasimda bayiden basladim.lise 3 de tam 14 yildir oynuyorum 6.7 senedir canlidan kazancim bize giren borclar oldu hayat duzeni sifir sekilde devam.ediyorum ondan dedim fazla bulasmasan diyede bulasmissin zaten :)abi 4 5 yıldır bu işteyim bırakımıyorsun damarına bı kere girince çıkmıyor hızla yayılıyo yemıyosun içmiyorsun oynuyorsun
Aynen çok geç bulaştıkAynen kardesim ben 17 yasimda bayiden basladim.lise 3 de tam 14 yildir oynuyorum 6.7 senedir canlidan kazancim bize giren borclar oldu hayat duzeni sifir sekilde devam.ediyorum ondan dedim fazla bulasmasan diyede bulasmissin zaten :)