M
maxaljin
Misafir
Moderatörün son düzenlenenleri:
Gelir inşallah kem gözlerfen ırak olsun :)5 dakika da 4 korner çıktı şansımıza. Şu maçta olacak iş değil korner de dur bakalım maç sonu neler olacak.
İnşallah. Beklesen peş peşe korner çıkmaz, beklemezsin çatır çatır olur. :LOL:Gelir inşallah kem gözlerfen ırak olsun :)
Prag yaslanir geri şimdi çıkmaz diye düşünüyorum. Taca daha taşa vursunlar :)İnşallah. Beklesen peş peşe korner çıkmaz, beklemezsin çatır çatır olur. :LOL:
Benim düşünce de o. Cluj'da top çevirir yavaş yavaş akar.Prag yaslanir geri şimdi çıkmaz diye düşünüyorum. Taca daha taşa vursunlar :)
Umarım teknik direktör leri de bizim gibi düşünür :) mantık olarak Prag 1-0 i koruma peşine düşer cluj de ikinci golü yememek için temkinli başlar.Benim düşünce de o. Cluj'da top çevirir yavaş yavaş akar.
Santradan korner oldu. :LOL:Umarım teknik direktör leri de bizim gibi düşünür :) mantık olarak Prag 1-0 i koruma peşine düşer cluj de ikinci golü yememek için temkinli başlar.
Dk 80 den sonra asilmaya başlarlar diye düşünüyorum. İ zamana kadar sakin geçmesi lazım :)
Bı 10-15 dk gazını alsınlar :) 7 korner olmuş, 11 olmaz ya :)Santradan korner oldu. :LOL:
8 oldu. :LOL: Gelmez bu ya, adamlar taca vuracağı yerde kornere vurup sakin işareti yapıyor takıma. Davar herif orada kıçını yırtıp taca atacaksın o topu. :)Bı 10-15 dk gazını alsınlar :) 7 korner olmuş, 11 olmaz ya :)
İzliyormusun maçı gol olurmu?Santradan korner oldu. :LOL:
8 oldu. :LOL: Gelmez bu ya, adamlar taca vuracağı yerde kornere vurup sakin işareti yapıyor takıma. Davar herif orada kıçını yırtıp taca atacaksın o topu. :)
Madem öyle gol olmaz de :)AMK kem göz benmiyim la :) ne zaman olmaz diye yazssam altına 7-8 diye yaziyon. Daha bişey demiyom :)
Kendimden şüphelenmeye başladım :)Madem öyle gol olmaz de :)
Olur gibi ama içimde olmayacakmış gibi bir his var.İzliyormusun maçı gol olurmu?
70 e kadar bekleyip 70 den sonra hislerine güveniyorum:)Olur gibi ama içimde olmayacakmış gibi bir his var.
Prag 1,5 alt aldım 1.60'dan biraz önce.70 e kadar bekleyip 70 den sonra hislerine güveniyorum:)