Başta @Dede olmak üzre hepinizi çok seviyorum tek tek isim yazmama gerek yok toplu halde herkese için yazmak istiyorum ben 2kasimdi neydi üye oldum buraya üye oldum öyle kaldı 2 3ay filan girmiyordum okadar sms onay vardı hiç uğraşmak istemedim sonra sms onayı yaptım kardeşimin telefonu ile giriş yaptım sesiz bir yer kimse yok gibi neyse 1 2 ay takıldım artık bağımlılık yaptı burası bana @emana22 @gknshn88 @Fearlessbacker @mosquitos42 @neciptatli @saheser54 kaç kişi daha vardı öyle hep yorumları okuyordum fazla katilmiyordum onlara ya bir dayanışma vardı o sıcaklığı his etim sonra katıldım çok sıkıntılı günlerden geçtim içimi döktüm herşeyimi paylaşmak istedim ben buraya kaynaştıkça daha da güzel insanlar tanıdım hiç bir zaman engeli olduğum için zavallı görmedi kimse beni acıyarak kimse davranmadı normal herkes gibi güzel sıcak sevecan davrandı herkes bana ama bugüne bugün benimde kimseye yanlışım olmadı param olmayınca defalarca @Insomnia @xmen7772 abi defalarca olsun param yoktu nezaman ödünç istediysem yardımcı oldular bana pisikolijim bozuktu acı çekiyordum @Cesur87 @ravis44 @lutonbaskanı @emana22 @barısh @acarbey02400 @Bavarian @Razor @Colonel @xmen7772 @yamukbozuk @gefonax @azalea @maxaljin ismi şuan aklıma gelmeyen herkes bana yardimicı oldu sırf pisikolojim iyi olsun diye çok sevdim sizleri @Dede çok adaletlidir değerini bilin site haksızlık yapınca sponsorluğu bile bitiriyor gözü kapalı çoğu forum var bu işi ticaret için yapıyor ama inan edin dede bu yok çünkü herzaman cebinde roling yapıyor en son yılbaşı etkinliği bile yaptı hatırlıyorum time4bets 29 Ekim bayramı için 29 frebet eklemişti 29 kişiye şartların saçma olduğunu dede anladı cebinden verdi herkese 29 TL demem şu ki bu işi para ticaret için yapan biri böyle yapmaz bir kulanici için sponsorluğu bittirmez her an forumdayim herkesin konusuna bakıyorum herkes benim canım kardeşim burda demem şu ki burda hepinizi seviyorum iyiki varsınız iyiki tanıdım burayı sizi @martinez kardesimde özeldir benim için hepinizin yeni yılınızı en içtenlikle kutluyorum yeni yılınız huzur sağlık getirsin hepinize yazacak çok şey var siizn için hep iyi olun...
Son düzenleme: