En doğrusunu yapmışsın. Muhtemeldir ki son çeyrek sıkıntılı geçer bu maçın.Mac sonunu beklemeden 3.ceyrek 43.5 aldim ufaktan
Yok beya iyi yapmışsın 45.5 bile gelirBarem düştü 41.5dan bidaha aldim patlamayız insallah :)
Sorma ya ter geldi resmen :)@mosquitos42. gördün değil miilk 6 dakikada 32 sayı sonra 2 dakika boş sonra son iki dakika da 6da3 serbest atışla 12 sayı bol şans kardeşim 2side geldi
Seninle kombinasyonumuz iyi genel de:) rakıyla haydari gibiyiz asist benden son vuruş sendenTam 44 cıktı geldi 2side :)
Şu buçuklu sayılar da olmasa tam olacak da olsun alıştık artık basketlerde :)Seninle kombinasyonumuz iyi genel de:) rakıyla haydari gibiyiz asist benden son vuruş senden
Cilvesinden say. Kolay para yokŞu buçuklu sayılar da olmasa tam olacak da olsun alıştık artık basketlerde :)
Öyle ekmek aslanın ağzında :₺Cilvesinden say. Kolay para yok
Tamam mı devam mı?Öyle ekmek aslanın ağzında :₺
Ben ufak devam ediyom . Tercihin varsa gönder oynayalım :)Tamam mı devam mı?
Valla simdilik yok birşey. Denk gelirse güvendiğim birşey etiket atarım.Ben ufak devam ediyom . Tercihin varsa gönder oynayalım :)
Çok güvenmemekle birlikte ve tek başına tavsiye de etmiyorum:) pananın şuanki handikapı tamamen sanal daçkaya 10 sayı fark atamaz. Yanına birşey bulursan al. Pana kşm 10 sayo farkla deplasmanda kazanmak kimBen ufak devam ediyom . Tercihin varsa gönder oynayalım :)