Konu açık kalsın 2 çift kelam edeyim, yanlış varsa düzeltirsin, @maxaljin bu aralar pek sık giremiyorum foruma gözüme çarpan 3 4 kişi ama bu 3 4 kişinin patlıyor hesapları, yani en azından benim aktif olduğum süre boyunca gördüğüm bu. Sitelerin ben bilinçli yaptığını düşünüyorum geçen gün favorisende 2700 3000 tl bakiyeyi ben bizzat 3 4 gün hesapta bıraktım sitede duruyordu. Hiçbir şey olmadı, başka forum mu kullanıyorsunuz, ben mesela başka forum kullanmıyorum en azından soruları cevaplayarak gidersek sonuca ulaşabiliriz. Başka forumlara takılıyorsanız, o forum yöneticileri ve siteler iş birliği yapıyor olabilir arkadaşlar samet diye bir sikiğin tek başına bu işi yapacağını düşünücek kadar salak olmayın bence. Bir tane adam yapamaz bu işi. Hackerlik öyle GTA san adreasta hesoyam yazmak gibi değil. Şifre değiştiriyorsunuz, şifrenizi buluyor taşak geçer gibi. Mail değiştiriyorsunuz mail buluyor, ben bu tür işlere zamanında oynadığım oyundan dolayı temkinliyim One Time Password yıllarca kullandık. Ben bu işin diğer forumlar ve site işbirliği olarak görüyorum açıkcası