- 10 Tem 2017
- 955
- 765
Merhabalar.
Dünkü kayıp kupondan sonra bugünde bültende yer alan maçlardan seçtiğimiz bir kombinemiz olacak sizler için. Tahmin ve analizlerimizde kazanmak dileği ile.
Karşılaşmamız
RUSYA PREMİER LİGİ - 2019/2020 SEZONU - 3. HAFTA
Tarih : 29/07/2019 - 20:00 de başlayacak
RUBİN - FK AKHMAT karşılaşması.
Premier ligde ilk 2 sırayı paylaşan takımların karşılaşmasında öncelikle fazla gol olmayacağını en baştan belirtelim. Klasik Rusya ligi genelde 2 3 gol bandında sonuçlanmakta ve maçlar sakin gol bazında da kısır geçmektedir.
Bizim tahminimizde ise Rubin bir adım önde.
Tahminimiz Rubin KAZANIR
Diğer karşılaşmamız ise
ROMANYA LİGA 1 - 2019/2020 SEZONU - 3. HAFTASI
Tarih : 29/07/2019 - 20:00 de başlayacak olan
S. BÜKREŞ - BOTOSANİ karşılaşması
Ligde 13. hafta ve iki takımda ilk 2 sırada zorlu bir kaşılaşma olacak S. Bükreş bir adım önde görünmekte bu karşılaşmada. Yine Romanya liginde de gol olarka kısır geçtiği için gol bahsi düşünenlerin alt seçeneğine yönelmesi uygun olur.
Tahminimiz S.Bükreş KAZANIR
Son karşılaşmamız ise
İSVEÇ ALLSVENSKAN LİGİ - 2019 SEZONU - 17. HAFTASI
Tarih : 29/07/2019 - 20:00 DE başlayacak olan
HELSİNGBORG - ÖREBRO maçı
Yine zorlu bir mücadele ve yine 2 takımda ligde ilk 2 sırada bulunmakta. Karşılaşma İsveç ligi özelliğini taşıcak olup gol ve gollerin bol olacağı görüşündeyim. Gol bahsinde ÜST seçeneği tahmininiz olabilir.
Tahminimiz HELSİNGBORG KAZANIR
İddaa oranlarıdır
Herkese bol şanslar iyi haftalar bol kazançlar
Dünkü kayıp kupondan sonra bugünde bültende yer alan maçlardan seçtiğimiz bir kombinemiz olacak sizler için. Tahmin ve analizlerimizde kazanmak dileği ile.
Karşılaşmamız
RUSYA PREMİER LİGİ - 2019/2020 SEZONU - 3. HAFTA
Tarih : 29/07/2019 - 20:00 de başlayacak
RUBİN - FK AKHMAT karşılaşması.
Premier ligde ilk 2 sırayı paylaşan takımların karşılaşmasında öncelikle fazla gol olmayacağını en baştan belirtelim. Klasik Rusya ligi genelde 2 3 gol bandında sonuçlanmakta ve maçlar sakin gol bazında da kısır geçmektedir.
Bizim tahminimizde ise Rubin bir adım önde.
Tahminimiz Rubin KAZANIR
Diğer karşılaşmamız ise
ROMANYA LİGA 1 - 2019/2020 SEZONU - 3. HAFTASI
Tarih : 29/07/2019 - 20:00 de başlayacak olan
S. BÜKREŞ - BOTOSANİ karşılaşması
Ligde 13. hafta ve iki takımda ilk 2 sırada zorlu bir kaşılaşma olacak S. Bükreş bir adım önde görünmekte bu karşılaşmada. Yine Romanya liginde de gol olarka kısır geçtiği için gol bahsi düşünenlerin alt seçeneğine yönelmesi uygun olur.
Tahminimiz S.Bükreş KAZANIR
Son karşılaşmamız ise
İSVEÇ ALLSVENSKAN LİGİ - 2019 SEZONU - 17. HAFTASI
Tarih : 29/07/2019 - 20:00 DE başlayacak olan
HELSİNGBORG - ÖREBRO maçı
Yine zorlu bir mücadele ve yine 2 takımda ligde ilk 2 sırada bulunmakta. Karşılaşma İsveç ligi özelliğini taşıcak olup gol ve gollerin bol olacağı görüşündeyim. Gol bahsinde ÜST seçeneği tahmininiz olabilir.
Tahminimiz HELSİNGBORG KAZANIR
İddaa oranlarıdır
Herkese bol şanslar iyi haftalar bol kazançlar