- 13 Şub 2019
- 6,844
- 8,461
konu çok basit 14 gün arka arkaya kasa atarak yılbaşına kadar 20 tl yi 1k yapcağız. Benim zaten uyguladığım bi yöntem 3 5 10 günlük rolling ama konu açmamın sebebi oto kontrolü olmayan, hesapta parası olunca oynamadan uyuyamayan, kim bekleyecek 14 gün deyip 3. gün kasayı fenere basan arkadaşlar da konuya dahil olsun istedim ki forumda ki çoğunluk böyle
Kasa ; bütçeye göre değişir ama herkese katılsın diye 20 dedim. İster ortak kasa yaparız ister kendin konuyu takip eder kendi kasanı kontrol edersin sonuç olarak kazanalım. Ayrıca kasa bir miktar yükselirse ana paraları keanara atarız kaybetsek bile tekrar deneme şansımız olur.
Dahil olmak isteyen, fikri olan arkadaşlar yazabilir ve tahminleri ortak çıkaralım .
Kasayı benim tutmamı isteyen arkadaşlar yazın papara atayım
Bol Şans
Kasa : 100tl
Katılımcı:
@bernardo 2x
@Brave Heart
@buraksk
@Depelü
Kasa ; bütçeye göre değişir ama herkese katılsın diye 20 dedim. İster ortak kasa yaparız ister kendin konuyu takip eder kendi kasanı kontrol edersin sonuç olarak kazanalım. Ayrıca kasa bir miktar yükselirse ana paraları keanara atarız kaybetsek bile tekrar deneme şansımız olur.
Dahil olmak isteyen, fikri olan arkadaşlar yazabilir ve tahminleri ortak çıkaralım .
Kasayı benim tutmamı isteyen arkadaşlar yazın papara atayım
Bol Şans
Kasa : 100tl
Katılımcı:
@bernardo 2x
@Brave Heart
@buraksk
@Depelü
Son düzenleme: