Arkadaşlar bakın ne olursa olsun kimseye yalan soylemeyın yalan soyleyıp bıseylerı bahane edıp işler yapmak guven sarsmak hoş bir durum degılkı ben bugune kadar bunu kımseye bellı etmek ıstemedım ıyı davrandım ama ıyılıgın hıcbır zaman karşılığı olmuyormus bunu anladım siz siz olun kimseye guvenmeyın baskasına borcunuz olup durmadan bılet alıp durmadan bahıs alıyorsanız veya baskasına ayrı sıze ayrı konsuyoırsa tavır koymak lazım bız gıttık koymadık dost yerıne koyduk yanlıs yapmısız bakın bahıse para atıyorsanız eger baskasına olan borcunuzu oemeyıp kı o mıktarı dustugunde bıle bahıs almaya paran kalıyorsa ve sen sureklı kupon yapıyorsan bu senın hastalıgındır yalanda bunla bırlıkte bırlesınce artık sana olan guvende sarsılır tamam belkı cok bı meblag olmasa bıle yapılan bu olay hıcbı sekılde hoş depil bana gelıp bahıs oynıcam desen anlarım yok su kadar borcum var dıyıp baska seylerı bahane edıp lutfen kendınızı alcatmayın ı neyse daha fazla yazıp çizip kafanızı ütlemek istemiyorum ama kimseye guvenmeyın forumda mod olsa dahı bunu demek ıstıyorum noktalıyorum sozlerımı