Az kaldı kovulmamıza, az :)@Dede forum sessiz ufak bir rolling yapsana sana zahmet hareketlensin biraz ortalık bayağıdır yapmadın müsaitsen tabii
ahaha yakında forumu @xmen7772 abıye devredıcek dede :)Az kaldı kovulmamıza, az :)
sana ne oluyor önce ben :)Az kaldı kovulmamıza, az :)
angut gibi oturuyoruz evde bugünde güzel maçlar var müsaitse yapar zaten değilse bize bişeyler yaptırsın bugün formdayım :)ahaha yakında forumu @xmen7772 abıye devredıcek dede :)
Sen kovulursan hepimiz kovuluruz abi. sen ateşi atıyorsun ortaya biz odun atmaya geliyoruz :)sana ne oluyor önce ben :)
nibnelik bende diyosun yani :)Sen kovulursan hepimiz kovuluruz abi. sen ateşi atıyorsun ortaya biz odun atmaya geliyoruz :)
nasıl da tanıyorsun ama forumu abı :)şimdi rolling var diyelim 50 kişi dolar mk az destek verin be bir yorum yapın hahaha
Maç bakıyorum abi desteklemeye başlarım birazdan :)şimdi rolling var diyelim 50 kişi dolar mk az destek verin be bir yorum yapın hahaha
olmuş güzel maçlara bakda bizde seni destekleyelim kardeşMaç bakıyorum abi desteklemeye başlarım birazdan :)
Valla marsin 20 TL bonusu varmış yeni gördüm onu yürütmeye çalışıyorum :)olmuş güzel maçlara bakda bizde seni destekleyelim kardeş
konuyu karıştırma hakan yatırım şartlı sonrada yapılır yeniden gene biz bugüne bakalım@Dede Yatirim sartli vs vardi . Kavga gurultu olmuyordu . O neden son buldu .
Hahaha abi ona bi katilamadim icimde kaldi ;) tabiki yatirim sartsiz olsun . Tek sart mesaj online süre . Millet de gelmiyor baslikta para dagitimi yazmayincakonuyu karıştırma hakan yatırım şartlı sonrada yapılır yeniden gene biz bugüne bakalım
Ay sonu geldi :mad:@Dede Yatirim sartli vs vardi . Kavga gurultu olmuyordu . O neden son buldu .
Para yok yatırımlı diyorAy sonu geldi :mad: