- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
papara böyle bir hata veriyor. İlk gönderim yaptım sonra böyle birşey çıktı 1 saat bekledim. 1 işlem daha yaptım şimdi yine 1 saat engeli koyuyor. Bu normal mi
Ben 2 saattir tek işlem yapamadım.Ekli dosyayı görüntüle 9610
papara böyle bir hata veriyor. İlk gönderim yaptım sonra böyle birşey çıktı 1 saat bekledim. 1 işlem daha yaptım şimdi yine 1 saat engeli koyuyor. Bu normal mi
Bu aralar bende çok yaşıyorum aynı sorunu papara ile görüştüm modeme reset at dedi. Mobilden bağlanıyorum dedim bir saati bulmaz açılır dedi .Ekli dosyayı görüntüle 9610
Razora da oldu aynısı cok gönderim yapmıssın demek kiEkli dosyayı görüntüle 9610
@razor12 @Colonel @Dede arkadaşa bi yardımcı olun ban istiyormuş@assosyal70 dayicim dün senin etkinliğe eklemediler beni beğenmeme rağmen 2dir etkinliğin oluyor birine katıldım kazanamadık 2nci etkinliğine kuraya bile eklenmedim dayicim rica etsem bukez beni gör kız arkadaşım ile buluşmam lazım papara ile bı 10tl gönderir ise süper olur bugünkü. Maçlarda da şansımı deniyim belki kazanirim bu şansımı deneme yolunda bana yardımcı olursan çok sevinirim
Papara açılınca ben gönderiyim kardeşim sana pm at@assosyal70 dayicim dün senin etkinliğe eklemediler beni beğenmeme rağmen 2dir etkinliğin oluyor birine katıldım kazanamadık 2nci etkinliğine kuraya bile eklenmedim dayicim rica etsem bukez beni gör kız arkadaşım ile buluşmam lazım papara ile bı 10tl gönderir ise süper olur bugünkü. Maçlarda da şansımı deniyim belki kazanirim bu şansımı deneme yolunda bana yardımcı olursan çok sevinirim
hocam yemeyin bunları 5dkdır aktif tek işi bonuslar etkinlikler para avlıyorlar aklıncaPapara açılınca ben gönderiyim kardeşim sana pm at
Parası olan adam 10 tl istemez ben gönderiyim forumda aktif olur ilerdehocam yemeyin bunları 5dkdır aktif tek işi bonuslar etkinlikler para avlıyorlar aklınca