Ne oynadimsa kaybetim 2 aydır sırf yeni tablet ala bilmek için en az 900tl verdim nekadar para elime geçti ise herhangi siteye atıp hep kaybediyorum kazanincada 300tl filan oluyordu buda yeni tablet almama yetmiyordu onuda oynuyordum hep kaybetim üstüne kardeşim gibi birinde borç aldım 200tl ilk defa söz beedogim günde parasını veremedim yani vermesem bile hiç birşey demez ama ben söz verdim dediğim günde veremedim kaç gündür uyuyamiyorum hep zorluyorum o 200tlyi çıkarmak için ama ne yapsam kaybediyorum 3 gün önce aldım dedim 3 gün sonra verecem dedim veremedim halen ilk defa verdiğim sözü tutamadım hiç aklımda çıkmayacak bu olay sırf tablet ala bilmek için rezil oldum ve üstüne üstün en az 900tl verdim keşke kaybetiklerim bunlar tek olsa da bişey olmazdı bı kız sevdim hemde çok sevdim oda söz de beni sevdiğini söyledi ama beni kullanmak için dedi bu sözleri sırf istediklerini yapayım diye hepde istediği herşeyi yapıyordum sırf engeliyim diye kullandı beni aslında bende biliyorum engeli olan biri ile çıkmaz kimse sevgili olmaz ama bu böyle yapmadı beni bilerek kendine daha çok bağladı bir an engeli olduğumu unuturdu inandirdi kendine ama sonunda kullandığı çıktı ortaya aşkda kaybetim sağlıkta kaybetim hayalerde kaybetim her gece başımı yastığa koydugumda futbolcu olduğumu hayal ediyorum fenerde oynardim okadar hırslıyım ki bu konuda Barcelona da kesin oynardım bazen geceleri nou campda oynadığımı hayal ediyorum o taraftarın önünde veya anfielda oynadığımı hayal ediyorum you walk alone şarkısı söylenen an aklıma geliyor gözlerim doluyor sevdiğim kızda izlerdi beni rahamet eden abim yaşadığı zaman hayal ediyordum Liverpool da oynadığımı oda çok seviyor Liverpool orda futbulco olduğumu hayal ediyordum stada getirirdim onu gol atınca ona sarılırdım hep hayal ediyorum böyle şeyleri çünkü. Cenneten daha güzel. Birşey bu bana koşmak mesela oda hayalimdir bu hayatim olmadı hayallerim olmadı tersine nefes bile alırken bazen zorlanıyorum ama yinede pes etmiyorum atmıyorum kendimi inatla dik duruyorum savaşıyorum bu hastalık ile ama çok canım yanıyor yoruldum artık verdiğim sözü bile tutmadim şimdi ölüm gelse umrumda değil artık yoruldum bence ölmek daha faydalı benim için acı cekmektense siz siz olun hayata dört ele değil 8 ele sarılın artık bu işleride birakacam tabletim bozulsa onu bekliyorum bozulana kadar burdayım bozlsun ondanda kurtulmak istiyorum artık hiç birşey yapmak istemiyorum hisisleştim umrumda değil hiç birşey buradaki çoğu insan çok iyidir çok güzel şeyler öğrendim hepinizden hepinizi çok seviyorum