iyi yakalamışsın bunca yıldır basketbol bahsi alırım. en top seviyeden en alt seviyeye ilk kez bir çeyrekte skor üretemeyen takım sayende gördüm:) bu da varmış hayatın içinde demekki:) hep merak ederdim var mıdır diye, varmış
Sana ilginç gelen omu oldu bana ilginç gelen şey deplasmanin 3 periyotta 16 son periyotta 20 sayı atması oldu :-):-)iyi yakalamışsın bunca yıldır basketbol bahsi alırım. en top seviyeden en alt seviyeye ilk kez bir çeyrekte skor üretemeyen takım sayende gördüm:) bu da varmış hayatın içinde demekki:) hep merak ederdim var mıdır diye, varmış
Fark acik olduğu için ev yedekleri sokmuştur .Sana ilginç gelen omu oldu bana ilginç gelen şey deplasmanin 3 periyotta 16 son periyotta 20 sayı atması oldu :):)
kopmuş maç normal olabiliyor bu tip korlar;)Sana ilginç gelen omu oldu bana ilginç gelen şey deplasmanin 3 periyotta 16 son periyotta 20 sayı atması oldu :):)
Bence 1 e 5 oynadı son periyotta ev ;-);-)Fark acik olduğu için ev yedekleri sokmuştur .
Takılma bu kadar sal :)Bence 1 e 5 oynadı son periyotta ev ;-);-)
-64.5 dan 1 alınca biraz koyuyor ve bı ara barem -72.5 Ken :-):-)Takılma bu kadar sal :)
Karşıya potaya çok attık ayıp oldu birazda kendi potamızı deneyelim deyip EGO’larını tatmin etmişler :)
Bence de en doğru strateji buKarşıya potaya çok attık ayıp oldu birazda kendi potamızı deneyelim deyip EGO’larını tatmin etmişler :)