1.18 için değermiydi bilemedim Herkez liverpola basti ama inşallah tutar çok sevınırım adına bol şansEkli dosyayı görüntüle 14482
Liver ve porto maclarina çok güveniyorum digeri shangay dan yatti sağolsun. Bu iki mactan para almam lazim ve tempoya o parayi birakmicam. Trabzon maçında da ayip olmazsa 2 gol cikar diye umut ediyorum bol şanslar.
Umarım kaybetmez ler abi kazanırsın umarımEkli dosyayı görüntüle 14482
Liver ve porto maclarina çok güveniyorum digeri shangay dan yatti sağolsun. Bu iki mactan para almam lazim ve tempoya o parayi birakmicam. Trabzon maçında da ayip olmazsa 2 gol cikar diye umut ediyorum bol şanslar.
Tebrik ederimEkli dosyayı görüntüle 14482
DAHA çok kazanman dileğiyle:)Gooool be hepberaber kazandik :)
GÜzel tercih, Hadi güle güle harcaman dileğiyleTeşekkürler arkadaşlar kazanmaktan çok tahminimde yanılmadigima sevindim. Gol gecikince 2 oyuncu birden değiştirdi ve oyunun hakimi oldu kötü başlayıp iyi bitirdiler 28 seneden sonra şampiyon olurlar inşallah.