hahaha :) haklısınBizim depoda alıcı çok çıkar buna reklam yapayım
@xmen7772 abi yardırıyor ama kime muamma :)Biri veya birilerine taş mı vuruldu :)
yok be kardeşim gülelim diye açtım bu konuyu valla art niyet yok bide sana bişey soracağım 4-5 aydır neden benim bu yıldız 4 de kaldı 5 -6 olmuyor :)Biri veya birilerine taş mı vuruldu :)
art niyet yok sadece gülelim diye açtım konuyu vallahi@xmen7772 abi yardırıyor ama kime muamma :)
Valla abi birine laf soktun gibi oldu malum buyuk ustad yılmaz guneyin de dedigi gibi dunyanın sonu gelir yalakaların gelmezart niyet yok sadece gülelim diye açtım konuyu vallahi
Valla abi birine laf soktun gibi oldu malum buyuk ustad yılmaz guneyin de dedigi gibi dunyanın sonu gelir yalakaların gelmez
bak cesurun işine yaradı hahaha :)Yalaka ev sahibimize burdan selam olsun yolunu mikiyim 650 kiradan 900 a cikmak ne aq boyle zammi olur yalaka kismi uymuyosada icimi rahatlatiyim :)
250 ne ya 100 hadi en fazla 150 olsunbak cesurun işine yaradı hahaha :)
Sorma abi yasli basli adam mezara goturucek sanki 4m5 evi dukkanlari var doymuo paraya lavuk kontrat bitti gun dogdu ona250 ne ya 100 hadi en fazla 150 olsun
Umarım en yakın zamanda ev sahibi olursun kira zor kardeşimSorma abi yasli basli adam mezara goturucek sanki 4m5 evi dukkanlari var doymuo paraya lavuk kontrat bitti gun dogdu ona
bende bunu anlamıyorum işte insan keşke genç yaşta anlasa malın mülkün yalan olduğunu bu dünyada ama hele birde yaş ilerleyip daha da yaklaşınca öbür tarafa şeytan extra mesaimi yapıyor acaba bunlara anlmadım ki :)Sorma abi yasli basli adam mezara goturucek sanki 4m5 evi dukkanlari var doymuo paraya lavuk kontrat bitti gun dogdu ona
aynen abi daha bi duskun oluyolar babamin dayilari 70 den sonra tarla icin kustuler seytan iyi durtuo bunlari :)bende bunu anlamıyorum işte insan keşke genç yaşta anlasa malın mülkün yalan olduğunu bu dünyada ama hele birde yaş ilerleyip daha da yaklaşınca öbür tarafa şeytan extra mesaimi yapıyor acaba bunlara anlmadım ki :)
Sagolasin hocam insallah aynen baya zorUmarım en yakın zamanda ev sahibi olursun kira zor kardeşim