Yok la yurek ister :)insallah almıssındır abı barem 280.5
valla ev sahıbı fena 150.5 baremı vardı gırırılır280 alt aldım simdi @mosquitos42 o kadar da degil ya :)
Gelir abi o biraz önce 1 dakkada 8 üçlük kaçırdılar280 alt aldım simdi @mosquitos42 o kadar da degil ya :)
La acıp izledim bu all star Macı olabilir savunma yok Surekşi bos 3lık deniyorlar hucum suresi 7 saniye yokvalla ev sahıbı fena 150.5 baremı vardı gırırılır
actım bende cocuk gıbı mınyon tıplı hepsıLa acıp izledim bu all star Macı olabilir savunma yok Surekşi bos 3lık deniyorlar hucum suresi 7 saniye yok
Cocuk all star olabilir :) beyinsizler atan degil tutan kazanır basketbolu haberleri yok bunları verecen obradovice her gun 5 posta dayak :)actım bende cocuk gıbı mınyon tıplı hepsı
300 cıkar taklaya geldik taklaya allahtan hesapta para yoktu :)6 dakıka olmadan 48 cıktı be yuh
Son dkkayi oynamazlarsa senin alt barem gelir gibi300 cıkar taklaya geldik taklaya allahtan hesapta para yoktu :)
Oynar bunlar benim anlamadığım boyle oynayacaklarına hşc oynamasınlar ne sacma iş zevk bunun neresindeSon dkkayi oynamazlarsa senin alt barem gelir gibi