- 19 Ara 2018
- 3,738
- 581
Bu gole 10 üzerinden kaç puan verirsiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz
Vedat muriqi gecen sene attı buna benzer hatta ellerini yana acmıstı bilmeyerek oldu gibisinden :) Hagi mi la bu isteyerek atsın o goluBen 6 veriyorum şans golü olmuş orta acayim derken kaleye gitmiş
Sen şimdi kupon yapacaksındır abi. Azıcık gazlayalım seni.Vedat muriqi gecen sene attı buna benzer hatta ellerini yana acmıstı bilmeyerek oldu gibisinden :) Hagi mi la bu isteyerek atsın o golu
Iste bu yuzden degerlendirmeye bile degmez tamamen sans eseri 10 uzerinden 5e cekiyorum secenegimi.Vedat muriqi gecen sene attı buna benzer hatta ellerini yana acmıstı bilmeyerek oldu gibisinden :) Hagi mi la bu isteyerek atsın o golu
Zaten yazarken bu gelfi aklıma karpakların Maradonasına selam olsun :)Sen şimdi kupon yapacaksındır abi. Azıcık gazlayalım seni.
Gol sonrası Lucescu'nun ''N'aptı la bu.'' bakışı 37. saniyede. :LOL:Zaten yazarken bu gelfi aklıma karpakların Maradonasına selam olsun :)
Su kadro sampiyonlar ligini nasıl alamamıs valla aklım almıyor :) izlediğimiz İcin sanslıyız istedigin kadar falcao al 11 yabancı koy böyle kadro Daha gelmezGol sonrası Lucescu'nun ''N'aptı la bu .'' bakışı 37. saniyede. :LOL:
Kesinlikle katılıyorum. Paranın bu kadar değerli olmadığı, ruh yılları daha da gelmez dünya üzerine.Su kadro sampiyonlar ligini nasıl alamamıs valla aklım almıyor :) izlediğimiz İcin sanslıyız istedigin kadar falcao al 11 yabancı koy böyle kadro Daha gelmez