Arkadaşlar Bit atm üzerinden 100 lira attım 92 tl olarak bit wallet uygulamama yansıdı fakat onu ben herhangi bir yere aktaramıyorum bi şey anlamadım bu işlem bana yardımcı olacak biri varmıdır
yolluyorum hata veriyor.Tamam, şimdi o hesaptan io'da ki btc koduna göndereceksin.
Tek tek inceleyerek tekrar bir dene, aynı hatayı alır isen io'dan yardım iste istersen.yolluyorum hata veriyor.
ERROR SENDİNG PAYMENT
PARSE : ERROR PARSİNG TRANSACTİON
bin kez denedim yaTek tek inceleyerek tekrar bir dene, aynı hatayı alır isen io'dan yardım iste istersen.
okutuyorum kodu evet.. olmuyorGöndereceğin hesaba bizim sitedeki cüzdan kodunu yazıyorsun değil mi, ya da masaüstü siteden QR kodu okutabilirsin.
denendi 3 5 siteyeBaşka siteye dene
Sorun var sen aracı kurumun ile bir görüşme yap veya başkasının btc sine at parayıdenendi 3 5 siteye
paribuya bile atamıyorum ? yada btcturk eSorun var sen aracı kurumun ile bir görüşme yap veya başkasının btc sine at parayı
Ah anlasak başkanyokmu yardım eden
Anlamadigim icin sadece okuyup geciyorum :)yokmu yardım eden
Meto gece yaz bana papara 20 tl şans parası benden :geek:Anlamadigim icin sadece okuyup geciyorum :)
Olur yazayim:) icinden geldi herhalde kardaşum :clap:Meto gece yaz bana papara 20 tl şans parası benden :geek: