- 17 Eki 2018
- 1,331
- 457
arkadaşlar artık çok mutluyum . gerçekden şu hayatta herşey paraymış onu anladım . ben 3 sene önce sine kadar 70-100 k ya yakın zarardayken 3 sene sonunda an itibariyle borçları sıfırladım . kredi kartı avans hesap bile yok . (istesemde cıkmıyo ) inanın insan kuş gibi oluyor . şu hayatta herşey para onu anladım . paran varsa arkadaşın dostun yanında . ama sen zordayken kimse yok . ne bileyim zor parasızlık gercekden cok zor . 3 sene önce intihar edecektim . bu durumu nasıl düzelttim nelerden geçtim inanın anlatsam roman olur . Allah bütün borcu olanlara kolaylık versin . inş bu forumdaki herkesin borcuda biter . ayın 5 inde aldıgım maaş la başladım (icra kesintisi 1300 tl . hesaba yatan para 2800 (ikramiye ayıydı) 20 sindede 1200 avans yatmıstı . bu ay ödemem gereken yer lere toplam 6000 tl odemem yapmam lazımdı . mecbur yatırdım 800 tl yi ilk basta . kaybettim korkmaya basladım tekrar yatırdım 800 bu sefer kazanmaya basladım ve son durum çok şükür borcları 0 ladık
herkese bol şanslar olsun . hayata asla pes etmeyin .
bu celtabet acayip sağlam bir site 10 dakka yı geçmedi ödemelerim yüzde 50 bonus var bide o yüzden tercihim oldu (frebet vermiştiya bedava üye olanlara ordan görüp basladım siteye )
vegabet hem bilet icin yatırıyorum .hemde yuzde 25 cevrimsiz güzel bonusu var ama site bana cok ugursuz geldi . yatırdım okadar kazanamadım en sonunda aldım bu hafta
hizlibet buraya eskidendir üyeyim uzun zamandır cekim yapamıyordum . bazıları cok sorun yasamıs bu siteden ama ben sorun yasamadıgım sitede devam ederim ( limit koydu suan bıraktım siteyi )
betvakti bu sitedede yeni para yatırmaya basladım . burada uğurlu geldi .sağlam site fakat papara ile ilk cekimde kimlik ve papara ekran görüntüsü istiyor . ;( kimlikde hic bir oynama karalama olmuycakmıs )
luckybet cekimi bilet icin yatırım yaptım ve sitede sağlam eskiden beridir üyeyim ama pek uğurlu gelmiyodu bura . bu hafta ne hikmetse tutturdum :)
herkese bol şanslar olsun . hayata asla pes etmeyin .
bu celtabet acayip sağlam bir site 10 dakka yı geçmedi ödemelerim yüzde 50 bonus var bide o yüzden tercihim oldu (frebet vermiştiya bedava üye olanlara ordan görüp basladım siteye )
vegabet hem bilet icin yatırıyorum .hemde yuzde 25 cevrimsiz güzel bonusu var ama site bana cok ugursuz geldi . yatırdım okadar kazanamadım en sonunda aldım bu hafta
hizlibet buraya eskidendir üyeyim uzun zamandır cekim yapamıyordum . bazıları cok sorun yasamıs bu siteden ama ben sorun yasamadıgım sitede devam ederim ( limit koydu suan bıraktım siteyi )
betvakti bu sitedede yeni para yatırmaya basladım . burada uğurlu geldi .sağlam site fakat papara ile ilk cekimde kimlik ve papara ekran görüntüsü istiyor . ;( kimlikde hic bir oynama karalama olmuycakmıs )
luckybet cekimi bilet icin yatırım yaptım ve sitede sağlam eskiden beridir üyeyim ama pek uğurlu gelmiyodu bura . bu hafta ne hikmetse tutturdum :)