- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
hesap onayınız varsa ödemeyi rahat alırsınız hocam. Tipico'dan beri üyesiyim. İlk çekimde telefonla arayıp teyit alırlar açmazsanız uğraştırırlar biraz :ROFLMAO:bu site gece ödeme yapıyor mu çekim verdik ulan etkinlik yapacak günü buldular tam çekim yapacağım gün
10-12 saat ne korkutma gözümü hesap onayı var da telefon çekmiyo burdahesap onayınız varsa ödemeyi rahat alırsınız hocam. Tipico'dan beri üyesiyim. İlk çekimde telefonla arayıp teyit alırlar açmazsanız uğraştırırlar biraz :ROFLMAO:
Ama bonusları piyasaya göre bir numara. Çekim talepleri olarak papara genelde çok geç 10-12 saatte geliyor. Jeton ecopayz btt ödemeleri gündüzleri 3-4 saat gece ödeme gelmiyor sanırım
hocam korkutma değil maalesef ödeme konusunda yavaşlar. En hızlı ödememi btc olarak almıştım.10-12 saat ne korkutma gözümü hesap onayı var da telefon çekmiyo burda
hele bu etkinlikten sonra bekletirler bunlar. Umarım yarın geceki maçlara yetişirhocam korkutma değil maalesef ödeme konusunda yavaşlar. En hızlı ödememi btc olarak almıştım.
40 saat ne amk40 saat de papara ile ödeme yapmışlardı.
400 tlye kadar %100 yatırım bonusu vardı. 3 kez 1.50 çevirimli.hiçbirşey anlamadım yav kara cumada ne kampanyası yaptı bunlarda para kaldırdı ?
etkinlik olayları iyi baya400 tlye kadar %100 yatırım bonusu vardı. 3 kez 1.50 çevirimli.
Ama yılbaşına kadar hergün etkinlik varmış. Takip etmek lazım